Suite met twee kamers

Tweekamersuite met balkon of terras, sommige met zeezicht. De suites bevinden zich op de eerste rij vanaf de zee. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Eén tweepersoonsbed. Twee slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Broodrooster op aanvraag. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbank voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Broodrooster op aanvraag. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1–4 personen.

Tweekamerappartement Superior

Tweekamerappartement superior met balkon of terras, sommige met beperkt zeezicht. De appartementen bevinden zich op de tweede rij vanaf de zee. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Slaapbanken voor extra slaapplaatsen. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Broodrooster op aanvraag. Wifi, airconditioning en kluisje zijn inbegrepen. Tv met internationale kanalen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 60 vierkante meter.
Aantal personen: 2–6 personen.