Beoordelingen van klanten over Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

78% van de reizigers beveelt dit aan

934 beoordelingen
Uitstekend
 
423
Zeer goed
 
303
Goed
 
137
Minder goed
 
41
Onvoldoende
 
30

5 laatste beoordelingen

29-5-2019

door SylvieVandekerckhove Brugge, België

Prijs kwaliteit fijn hotel

Wij kwamen vrij laat toe met een groep van 65 op 10 mei.Check in deden ze met 3 personen en ging vrij vlot. We betaalden iets van 30 euro toeristenbelasting vr 9 nachten.Mijn kamer was ok.Zicht op het zwembad.Idd badkamer is niet zo groot maar lukt wel...Tip vraag GEEN kamer in het hoofdgebouw.Kans dat je een kamer krijgt ad lawaaierige baan.Je kan boven eten met zicht op het zwembad vd Pearl Wing (duurdere kamers).Eten is lekker...Veel fruit en onbijten buiten is toppie😉Terras vlak aan zee.Ligbedden a strand gratis...Wifi gratis maar valt veel uit.Vriendelijk personeel.Vermijd het hoogseizoen.Te druk.Het restaurant kan de drukte niet slikken...Geslaagde vakantie😎🙂

 
6-6-2018

door christinevanoverloop Dilbeek, België

Mei-Jun 2018

Vrij laat aangekomen in hotel wegens 01u30 vertraging. Kwartiertje om te eten. Terug naar de receptie om de sleutel van de kamer te halen. Kamer in hoofdgebouw, 1e verdiep boven de receptie langs straatkant. Wij slapen winter en zomer met het raam open. Onmiddellijk gemeld dat dit een probleem was. Dit hadden we al meegemaakt. Gasten die aankomen en vertrekken zowel vroeg als laat op de avond. Daags nadien terug naar receptie met de vraag om een andere kamer. Tui was ondertussen ook ingelicht. Na twee nachten een betere en rustige kamer gekregen. Voor ons was het geen vier sterren waard. Het eten was niet gevarieerd in het hoofdgebouw. We zijn dan naar het Thodorou restaurant at the 'Pearl Wing' geweest. Daar een zeer goede ontvangst van Anastasia, Merrydonna en Elda. Zowel 's morgens, 's middags als 's avonds met de glimlach ontvangen. Voor ons was het eten daar ook beter. Dus bedankt aan gans het team van Thodorou. We hebben een fijne vakantie gehad. Was voor onze 12de huwelijks verjaardag. Ook de poolbar was top. Zij kwamen rond aan het zwembad en brachten met de glimlach je drankje. Main bar kregen we drankjes in een warm glas dat juist uit de vaatwas kwam. Een fijne vakantie alleen de all in eindigt om 12u. Wij werden pas opgehaald om 19u40 en konden mits betalen van 36 € voor 2 pers zowel 's middags als 's avonds nog eten. We hebben toch een fijne vakantie gehad.

 
13-1-2017

door Titanic89 België

september 2016

we zijn hier 12 dagen geweest in september 2016 in het gebouw aan de kant van het strand. Hoewel de kamer eerder naar de kleine kant was, en zeker de badkamer naar een te kleine badkamer neigde, maakte het uitzicht op de zee voor mij veel goed! Het ontbijt is onvoorstelbaar uitgebreid met typische eigen produkten, glutenvrije én suikervrije produkten. ook de middag en avondbuffetten zijn meer dan in orde, met heel veel keuze. Je kan lekker buiten eten met zicht op strand en zee. geen animatie, lekker rustig. Minder ruimte binnen bij slecht weer (zoals de meeste plaatsen wellicht). Vriendelijke personeel, altijd in de weer! eindconclusie: voor herhaling vatbaar.

 
11-1-2017

door brahim s antwerpen

heel vriendelijke personeel

top locatie met heel familie sfeer rustig omgeven heel verzorgde kamer .ik vind alles perfect heel mooi Greta Hania heel goed met auto huren en rijden tussen de berg lekker vis eten. mooi strand en lekker weer

 
27-6-2016

door edenmo Hoofddorp, Nederland

Top hotel!

Hier al vier keer op vakantie geweest, en er zit zeker een vijfde keer aan te komen! Fantastisch hotel, met zeer vriendelijk personeel, heel goed eten, en de perfecte ligging voor de strandliefhebber! De hotelkamers aan het zwembad vind ik zelf het leukst! En zeer rustig gelegen! Kortom een geweldige plek op Kreta een echte aanrader!