Kamertypes op Santa Marina Beach Giannoulis Hotels

Eenpersoonskamers

Eenpersoonskamer met balkon of terras, sommige met uitzicht op zee. Eén eenpersoonsbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Kleine badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 8–10 vierkante meter.
Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee bedden

Familiekamers met balkon of terras. Familiekamers bevinden zich in de gebouwen bij het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een stapelbed. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 16–18 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 2 kinderen.

Tweelaags familiekamers

Tweelaags familiekamers met balkon of terras. De familiekamers bevinden zich in de zwembadgebouwen. Open interieur met een steile trap tussen de verdiepingen. Beneden bevindt zich een slaapkamer met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een badkamer met föhn, bad met douche en toilet. Boven is een slaapkamer met twee bedden en een badkamer met föhn, douche en toilet. Airconditioning en wifi. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Eén tv met satellietkanalen op elke verdieping. Schoonmaak 7 keer/week

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen waaronder 2 kinderen.

Tweepersoonskamers

Tweepersoonskamer met balkon of terras, sommige kamers hebben zwembadzicht of zeezicht. De tweepersoonskamers met zeezicht bevinden zich aan de strandzijde, in het hoofdgebouw. Tweepersoonskamers met zwembadzicht bevinden zich in de zwembadgebouwen, aan de overkant van de weg. Tweepersoonskamers zonder specifiek uitzicht zijn beschikbaar in alle gebouwen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Airconditioning en wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Kleine badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 14–18 vierkante meter.
Aantal personen: 2–3 personen.