Actieve vakanties op Kos

Als je actief wilt zijn op vakantie, zijn er veel snelle activiteiten om je op Kos te vermaken. Het huren van een fiets is een handige manier om het eiland te zien en naar de verschillende stranden te gaan, met onder meer kitesurfen, duiken en andere leuke watersporten. Als je zelfverzekerder bent op het land, is tennis een leuk alternatief. Hier lees je meer over welke snelle activiteiten er zijn op Kos!

Jetski, Kos

Leuke watersporten

Als je plezier wilt hebben met snelle watersporten en veel activiteit, ga dan naar Kefalos of Paradise Beach op Kos. Hier kun je windsurfen, waterfietsen, waterscooters, hobbykatten en nog veel meer vinden.

Duik met Liamis Divers

Heb je nog nooit gedoken maar altijd al willen proberen? Dit is je kans. Met Liamis Divers ontdek je de verbazingwekkende onderwaterwereld van Kos, en we kunnen bijna garanderen dat je verslaafd zult zijn. Of je nu een uurtje, een dag of een hele cursus boekt, de excursies die worden georganiseerd zijn even leuk. Voor degenen onder jullie die beginners zijn, is wat wij een charterduik noemen goed - dan hoef je bijna nergens aan te denken, de bekwame instructeurs doen het meeste werk.

Quad

Met een vierwieler beleef je de natuur van Kos op je eigen tempo. Het is een perfecte manier om je te verplaatsen en als je daar zin in hebt, neem dan gewoon een pauze op een mooie schaduwrijke plek. Met een quad kom je ook op plekken waar je met de auto of brommer niet kunt komen. Wij raden aan om je quad te huren bij Giorgos en Nikos bij Power Extreme.

Tennissen op Kos

Oefen het serveren

Tennis is een leuke vakantieactiviteit. Kos Tennis Club, gelegen aan de rand van de stad Kos, is de perfecte plek om je reisgezelschap uit te dagen voor een vriendschappelijke wedstrijd.

Huur een fiets

Huur een fiets en kijk rond. Het is een goede en vlotte manier om het eiland te verkennen en de straten in de stad Kos zijn perfect voor smalle fietsbanden. Ga ook de prachtige natuur in, door de olijfboomgaarden en geniet van de geuren van het zonverwarmde groen. We raden aan om je fiets te huren bij Giorgos en Nikos bij Power Extreme. Adres: Harmilou 4, Kos-stad.

Kitesurfing

Laat je inspireren door de geweldige surfsfeer op Marmaristranden en leer surfen op vakantie. Onder begeleiding van bekwame instructeurs kun je een kortere beginnerscursus volgen of langere dagcursussen voor mensen met meer ervaring. Kitesurfen is ook populair op het Kohilari-strand.

Diverse kartbanen

Op de kartbaan beleef je gegarandeerd een moment van spanning en gelach. In de stad Kos heb je de Marmari GoCart en in Kardamena vind je een kartbaan op weg naar Mitsishotels.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Kos, vind je favoriete plek op Kos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Kos

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Kos bekijken

Kos

  • Prachtige stranden
  • Historische bezienswaardigheden
  • Ontspanning in warmwaterbronnen
Bekijk alle reizen naar Kos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis