Actieve vakanties op Kos

Als je actief wilt zijn op vakantie, zijn er veel snelle activiteiten om je op Kos te vermaken. Het huren van een fiets is een handige manier om het eiland te zien en naar de verschillende stranden te gaan, met onder meer kitesurfen, duiken en andere leuke watersporten. Als je zelfverzekerder bent op het land, is tennis een leuk alternatief. Hier lees je meer over welke snelle activiteiten er zijn op Kos!

Jetski, Kos

Leuke watersporten

Als je plezier wilt hebben met snelle watersporten en veel activiteit, ga dan naar Kefalos of Paradise Beach op Kos. Hier kun je windsurfen, waterfietsen, waterscooters, hobbykatten en nog veel meer vinden.

Duiken ontdek het leven onder water

Duiken en ontdek het leven onder water
Nog nooit gedoken maar altijd al eens willen proberen? Grijp je kans op Kos! Verken de verbazingwekkende onderwaterwereld van Kos en we kunnen je bijna garanderen dat je verslaafd raakt. De ongerepte wateren rond Kos bieden een schat aan zeeleven om te ontdekken, waaronder octopussen, zeeschildpadden en veel kleurrijke vissen. Er zijn diverse duikcentra rond het eiland.

Quad

Huur een quad op het eiland en verken de omgeving van Kos op je eigen tempo. Het is een perfecte manier om je te verplaatsen en als je zin hebt, pauzeer je gewoon even op een mooi schaduwrijk plekje. Een andere geweldige optie is om het eiland te verkennen met een huurauto.

Tennissen op Kos

Oefen het serveren

Tennis is een leuke vakantieactiviteit. Kos Tennis Club, gelegen aan de rand van de stad Kos, is de perfecte plek om je reisgezelschap uit te dagen voor een vriendschappelijke wedstrijd.

Huur een fiets

Huur een fiets en kijk rond. Het is een geweldige manier om het eiland te verkennen en de straten van Kos-stad zijn perfect voor smalle banden. Trek er ook op uit in het prachtige landschap, door de olijfboomgaarden en geniet van de geuren van het zonverwarmde groen.

Kitesurfing

Laat je inspireren door de geweldige surfsfeer op het strand van Marmaris en leer surfen tijdens je vakantie. Onder begeleiding van ervaren instructeurs kun je een korte beginnerscursus volgen of langere dagcursussen voor degenen met meer ervaring. Kitesurfen is ook populair op het Kohilari strand.

Diverse kartbanen

Als je op zoek bent naar snelheid en spanning, raden we je een bezoek aan een van de kartbanen van Kos aan! Op de kartbaan ben je verzekerd van een moment van spanning en plezier. Zowel in Kos-stad als in Kardamena vind je kartbanen.


Tips & Inspiratie

Lees onze reistips voor Kos, vind je favoriete plek op Kos of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Alle reistips voor Kos

Hier vind je onze beste tips voor de gezelligste restaurants, mooiste stranden, interessantste bezienswaardigheden en nog veel meer!

Al onze reistips voor Kos bekijken

Kos

  • Prachtige stranden
  • Historische bezienswaardigheden
  • Ontspanning in warmwaterbronnen
Bekijk alle reizen naar Kos

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang inspirerende reistips en aanbiedingen voor je volgende reis.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Vind jouw reis