Junior suite

Junior Suite met balkon en uitzicht op de tuin. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en thee- en koffiefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 38 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Juniorsuite, privé zwembad

Junior Suite met privé zwembad. Marktterras met twee ligstoelen, stoelen en tafel en uitzicht op de tuin. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Suite met privé zwembad

Suite met privé zwembad. Marktterras met ligstoelen, stoelen en tafel en uitzicht op de tuin. De suite bestaat uit één slaapkamer en één woonkamer. Eén tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met satellietkanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Twee badkamers met douche en WC. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen/2-4 personen, inclusief 2 kinderen.