Deluxe suite met privé zwembad

Deluxe Suite met privézwembad en uitzicht op de tuin. Terras op de begane grond met ligstoelen, stoelen en tafels en uitzicht op de tuin. De suite bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. Haardroger. Badjassen en slippers. Twee badkamers met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 66 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Junior suite

Junior Suite met balkon en uitzicht op de tuin. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en thee- en koffiefaciliteiten. TV met internationale kanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 38 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.

Juniorsuite, privé zwembad

Junior Suite met privé zwembad. Marktterras met twee ligstoelen, stoelen en tafel en uitzicht op de tuin. Eén tweepersoonsbed. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale kanalen. Föhn. Badjassen en slippers. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-2 personen.