Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. Twee slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden en een gecombineerde woonkamer met een kitchenette. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaat en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Wasmachine. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 2 keer / week.

Grootte van de kamer: ca. 66 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen.

Driekamerappartement superior

Driekamerappartementen in de buurt van het strand. Twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden, en een gecombineerde woonkamer en minikeuken met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Badkamer met douchecabine en toilet. Ruim balkon of terras. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 2–5 personen.

Driekamervilla Premium met privézwembad

De driekamervilla heeft twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Gecombineerde woonkamer en minikeuken met slaapbank voor mogelijke extra slaapplaats. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Terras met tafel en stoelen, ligstoelen en een privézwembad. Schoonmaak 2 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 85 vierkante meter.
Aantal personen: 4–5 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met terras. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een kitchenette en een badkamer. Boven is er een slaapzolder met een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank in de woonkamer. Kitchenette met kookplaat en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 2 keer / week.

Grootte van de kamer: ca. 33 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaat en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 2 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweelaags tweekamerappartement met een balkon of terras. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een kitchenette, een apart toilet en de mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Open haard. Boven is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een balkon en een badkamer met föhn, douche en toilet. Kitchenette met kookplaat en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basis keukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Tv met lokale zenders. Wasmachine. Schoonmaak 2 keer / week.

Grootte van de kamer: ca. 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweelaags driekamerappartement met privézwembad

Tweelaags driekamerappartementen met privézwembad op het terrass. Het terras heeft tafels en stoelen en ligstoelen. Boven zijn de twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. Er is ook een badkamer met douche en toilet en een balkon. Op de begane grond is een gecombineerde minikeuken en woonkamer met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 4–5 personen.

Tweelaags tweekamerappartement met privézwembad

Tweelaags tweekamerappartement met een gelijkvloers terras en een privé zwembad. Het terras heeft een tafel met stoelen en ligstoelen. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een kitchenette, een apart toilet en de mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank en een opklapbed. Open haard. Boven is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een balkon en een badkamer met douche en toilet. Kitchenette met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, basis keukengerei en een vaatwasser. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Wasmachine. Tv met lokale zenders. Föhn. Schoonmaak 2 keer / week.

Grootte van de kamer: ca. 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweelaags vierkamerappartement met privézwembad

Tweelaags vierkamerappartementen met privézwembad, in de buurt van het strand. Drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee met elk twee aparte bedden. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Gecombineerde woonkamer en minikeuken met fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Terras met tafel en stoelen, ligstoelen en een privézwembad. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 6 personen.