Driekamerappartement

Driekamerappartementen met twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden, en een gecombineerde woonkamer en minikeuken met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wasmachine. Tv. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Badkamer met douchecabine en toilet. Ruim balkon of terras. Schoonmaak 2 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 66 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen.

Driekamerappartement superior

Driekamerappartementen in de buurt van het strand. Twee aparte slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden, en een gecombineerde woonkamer en minikeuken met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Badkamer met douchecabine en toilet. Ruim balkon of terras. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 2–5 personen.

Driekamervilla Premium met privézwembad

De driekamervilla heeft twee aparte slaapkamers met comfortabele bedden, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Gecombineerde woonkamer en minikeuken met slaapbank voor mogelijke extra slaapplaats. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Terras met tafel en stoelen, ligstoelen en een privézwembad. Schoonmaak 2 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 85 vierkante meter.
Aantal personen: 4–5 personen.

Studio in maisonette

Tweelaags studio met een tweepersoonsbed op de slaapzolder en een minikeuken/woonkamer met een slaapbank voor een extra slaapplaats op de begane grond. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Tv. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Badkamer met douchecabine en toilet. Terras. Schoonmaak 2 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 33 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed en een gecombineerde woonkamer en minikeuken met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Tv. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Badkamer met douchecabine en toilet. Balkon of terras. Schoonmaak 2 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Tweelaags tweekamerappartementen met een afzonderlijke slaapkamer met tweepersoonsbed op de bovenverdieping. Verder met een balkon en een badkamer met föhn, bad/douche en toilet. Gecombineerde minikeuken en woonkamer op de begane grond met extra slaapplaatsen mogelijk in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en eenvoudig keukengerei. Wasmachine. Open haard. Tv. Op de begane grond is ook een apart toilet. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Balkon of terras. Schoonmaak 2 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweelaags driekamerappartement met privézwembad

Tweelaags driekamerappartementen met privézwembad op het terrass. Het terras heeft tafels en stoelen en ligstoelen. Boven zijn de twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. Er is ook een badkamer met douche en toilet en een balkon. Op de begane grond is een gecombineerde minikeuken en woonkamer met mogelijke extra slaapplaats in een slaapbank. Fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 4–5 personen.

Tweelaags tweekamerappartement met privézwembad

Tweelaags tweekamerappartementen met privézwembad op het terras. Het terras heeft tafels en stoelen en ligstoelen. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een mini-keuken en een apart toilet en de mogelijkheid van een extra bed in een slaapbank en in een opklapbed. Boven is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een balkon en een badkamer met douche en toilet. Minikeuken met kookplaat en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, eenvoudig keukengerei en een vaatwasser. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Wasmachine. . TV met lokale zenders. Haardroger. Schoonmaak 2 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2–4 personen, waaronder 2 kinderen.

Tweelaags vierkamerappartement met privézwembad

Tweelaags vierkamerappartementen met privézwembad, in de buurt van het strand. Drie slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en twee met elk twee aparte bedden. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer met bad/douche en toilet. Gecombineerde woonkamer en minikeuken met fornuis met kookplaten en oven, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, keukengerei en een vaatwasser. Wasmachine. TV met lokale zenders. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Föhn. Terras met tafel en stoelen, ligstoelen en een privézwembad. Schoonmaak 2 keer/week.

Aantal personen: 6 personen.