Studio

Studios met balkon of met terras op de begane grond. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaats voor een derde persoon. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei. De eethoek is op de patio. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen.

Studio in maisonette

Eenkamerappartement op de begane grond met balkon. De appartementen bevinden zich in het hotelgedeelte uit 2015. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer/keuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Extra bedden zijn beschikbaar in twee eenpersoonsbedden en een slaapbank. Boven is er een tweepersoonsbed. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 49 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen, waaronder 1 kind.

Studio, nieuwe gedeelte

Studios met terras. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaats voor een derde persoon. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of balkon op de begane grond. Een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in twee eenpersoonsbedden of in slaapbanken. Minikeuken met kookplaat, koffiezetapparaat, koelkast en basiskeukengerei. De eethoek bevindt zich op de patio. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer / week.

Grootte van de kamer: ongeveer 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.