Studio

Studios met balkon of met terras op de begane grond. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaats voor een derde persoon. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei. De eethoek is op de patio. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen.

Studio in maisonette

Studios met vide en balkon. De studios bevinden zich in het hotelgedeelte uit 2015. Op de begane grond is een gecombineerde woonkamer/minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei, en de mogelijkheid voor extra slaapplaatsen. Boven is er een tweepersoonsbed. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 49 vierkante meter.
Aantal personen: 2–5 personen, waaronder 1 kind.

Studio, nieuwe gedeelte

Studios met terras. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaats voor een derde persoon. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of met terras op de begane grond. Eén slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra slaapplaatsen in de woonkamer. Minikeuken met twee bedden. Kookplaten, koffiezetapparaat, koelkast en eenvoudig keukengerei. De eethoek is op de patio. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen toeslag. Tv met satellietkanalen. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 6 keer/week.

Grootte van de kamer: ca. 33 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.