Beoordelingen van klanten over Centara Mirage Beach Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

3834 beoordelingen
Uitstekend
 
3051
Zeer goed
 
452
Goed
 
149
Minder goed
 
89
Onvoldoende
 
94

5 laatste beoordelingen

31-1-2024

door Sanne B

Great!

Ons verblijf was super. Schoon, netjes, genoeg te doen en te zien en top service van personeel. Ze zijn allemaal erg vriendelijk en heel leuk met kinderen. Vooral @Akshay! Eten was ook super en er werd zelfs nog speciaal een vegetarisch bordje voor mij extra klaargemaakt. Veel dank.

 
20-11-2023

door ouburgia Werkendam, Nederland

Heerlijk!

Fijn verblijf om even uit te rusten! Van de faciliteiten hebven we nauwelijks gebruik gemaakt omdat we alleen maar heerlijk op het strand gelegen hebben! Ontbijt standaard bij Sands, helemaal prima. Personeel achter de bar op het strand super vriendelijk! Na 2 dagen wist hij al direct mijn standaard ochtend koffie bestelling ❤️. Op woensdag voir het eerst gaan duiken met Scubahub, heel veel vissen gezien, en grote zee egels! Vond het eerst wel spannend, maar werd super begeleidt! Er vliegen inderdaad veel vliegtuigen over, maar ik had daar persoonlijk niet zoveel last van. Tijdens mijn verblijf was ik jarig en toen we terug op de kamer kwamen stond er ineens gebak klaar, zo lief!

 
27-8-2023

door S B

Zeer goed ingericht voor gezinnen!

Zeer gezinsvriendelijk en goed ingericht op gezinnen. Ook de medewerkers waren zeer vriendelijk. Met name BEST van het restaurant. Hij is zeer vriendelijk, heeft altijd een glimlach op zijn gezicht en deed zijn best om mijn kinderen te entertainen.

 
7-1-2023

door arcov2023

Holliday

Leuk familiehotel. Uitstekende faciliteiten voor kinderen. Zwembaden continue veel toezicht door badmeesters. Kids club ook heel leuk en goed geregeld. Room service uitstekend door Biblov, Suzan en Ely

 
3-1-2022

door 974katriens België

Zou het niet aanraden

Het hotel ligt helemaal uit de regio. Om de 2 minuten vliegt er een vliegtuig heel laag over, zelfs s nachts. De kamers zijn oud en niet zo proper. Er zijn al dingen beschadigd / stuk / vies ondanks dat het hotel pas open is. De badkamer is niet netjes en praktisch. Hier is duidelijk op bespaard…. Onder het bed werd duidelijk nooit gepoetst, hier lag veel vuil, vieze zakdoekjes…. Het is op drukke momenten zoals s morgens rampzalig om een lift vast te krijgen! Dit systeem werkt voor geen meter. Voor kinderen is het waarschijnlijk wel leuk als je all in bent. De restaurants waren veel te duur voor wat het maar was. Personeel is nog een beetje onervaren. Aan de receptie waren ze wel vriendelijk.