bestemming(en)

Jumeirah Beach met Dubai Marina is de belangrijkste zon- en strandbestemming van Dubai. Het hele gebied is verguld, met alles van een heerlijk strand met veel activiteiten tot restaurants, cafés en exclusieve winkels langs The Walk.

Lees meer over Jumeirah Beach & Dubai Marina 7 hotels

Het palmvormige eiland Palm Jumeirah laat niemand onberoerd. Dit grote kunstmatige eiland herbergt vele fraaie hotels, met het iconische Atlantis The Palm en The Royal als de belangrijkste attracties. Voor een onvergetelijke ervaring is een bezoek aan Palm Jumeirah een must.

Lees meer over Dubai Palm Jumeirah 3 hotels

Al Barsha en Barsha Heights liggen tussen Dubai Marina en Dubai Downtown. Met hun centrale ligging en goede vervoersverbindingen zijn de hotels in Al Barsha en Barsha Heights een prima uitvalsbasis om je tijdens je vakantie door Dubai te verplaatsen en zoveel mogelijk te beleven. Dit is een plaats d...

Lees meer over Dubai Al Barsha & Barsha Heights 2 hotels

Bur Dubai is een wat oudere en rustigere wijk in Dubai. Er is veel cultuur in de wijk en in het Dubai Museum kun je alles leren over de geschiedenis van de wijk. Je bent ook dicht bij veel restaurants en winkelen in zowel moderne winkels als spannende souks in Deira.

Lees meer over Bur Dubai & Deira 8 hotels

Jebel Ali biedt een rustige vakantie met de nadruk op ontspanning en het strandleven. Het prachtige Jebel Ali Beach biedt vele watersporten en ander vakantieplezier.

Lees meer over Dubai Jebel Ali 3 hotels

Reis naar Dubai Parks and Resorts, een geweldige bestemming voor het hele gezin waar je de spanning en het avontuur van Dubai kunt beleven. Met een scala aan themaparken, restaurants en winkelmogelijkheden vind je hier alles wat je nodig hebt voor een leuke en onvergetelijke vakantie!

Lees meer over Dubai Parks and Resorts 1 hotels