Restauranttips in de rest van Mallorca

Restauranttips in de rest van Mallorca

In de badplaatsen Cala d'Or, Santa Ponsa en Puerto de Sóller kunnen jij en je reisgenoten genieten van heerlijk smakende maaltijden. Veel restaurants hebben de zee als naaste buur en bieden een gezellige sfeer met een aanbod van zowel de internationale als de Spaanse keuken. Er gaat niets boven een heerlijke proeverij op vakantie!

Aquarius
De haven van Cala d'Or is erg gezellig en op de tweede verdieping tussen de boten in de jachthaven ligt het mediterrane restaurant Aquarius. Hier kun je genieten van vers bereide vis en zeevruchten en van een fantastisch uitzicht en sfeer. Adres: Port Petit 308, Cala d'Or.

Barlovento
Tussen de voetgangersstraten in het centrum van Cala d'Or vind je een fantastisch klein Spaans restaurant. Bij Barlovento kun je veel lekkernijen proberen zoals tapas en vers bereide vis, maar de echte parel van het restaurant is de kleurrijke en lekkere paella! Voor degenen die de voorkeur geven aan de internationale keuken, worden hier ook goede pasta en pizza geserveerd. Adres: Andreu Roig s/n, Cala d'Or.

Fernando café
In het gezellige Fernando Café wordt 's avonds livemuziek gespeeld. Het café opende al in 1961, voordat het toerisme serieus op gang kwam. Hier kun je de hele dag en avond terecht voor goede gerechten, drankjes en Spaanse koffie. Adres: Plaza Ibiza 3, Cala d'Or.

Restaurant in Cala d´Or

Rhein
Restaurant Rhein is een prima familierestaurant dat gerechten uit de Spaanse en internationale keuken serveert. Hier is het niet alleen betaalbaar, maar ook heerlijk. Rhein staat bekend om zijn uitgebreide menukaart en is zeker een bezoek waard. Adres: Avda. Jamie I 93, Santa Ponsa.

Iers
Mrs Murphy's Kitchen opende zijn deuren in 1977 en is het meest gevestigde Ierse restaurant op Mallorca. Hier wacht een ruime keuze aan smakelijke gerechten. Daarnaast mogen de kinderen een beetje tekenen terwijl het eten wordt bereid. Reserveer een tafel voor het diner. Adres: Ramon de Moncada 32 Local 27, Santa Ponsa.

Chez Generoso

In de haven van Puerto de Sóller heeft Restaurant Chez Generoso een geweldige familiale sfeer en zeer goede prijzen. Hier eet je bijvoorbeeld een uitstekende huisgemaakte Spaanse paella. De ligging van het restaurant direct aan zee geeft je het ultieme vakantiegevoel. Als je de voorkeur geeft aan paella met zeevruchten, smaakt een glas verkoelende witte wijn het lekkerst, en als je kiest voor de klassieke paella met vlees en zeevruchten, is rosé een uitstekend alternatief. Adres: P/Es traves, Puerto de Sóller.


Vind jouw reis