Driekamerappartement

Appartementen met drie slaapkamers en balkon of terras. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken, gescheiden door enkele treden. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bedden door slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Plafondventilator in woonkamer en slaapkamers. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 6 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 67 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen en balkon of terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette, gescheiden door enkele treden. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed door slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Plafondventilator in woonkamer en slaapkamer. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 6 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: Ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartement in maisonnette

Maisonette met twee slaapkamers met balkon of terras. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een kitchenette. Mogelijkheid voor extra bedden door slaapbank. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer. In de woonkamer zijn er enkele treden tussen de woonkamer en de kitchenette. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en eenvoudig keukengerei. Plafondventilator in beide kamers. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 6 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 1-4 personen.