Kamertypes op Coral Compostela Beach Golf

Driekamerappartement maisonette.

Driekamerappartement maisonette met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad en sommige met uitzicht op de golfbaan. De appartementen hebben een slaapkamer/keuken en een aparte slaapkamer en woonkamer/keuken. Dubbele bedden in de slaapkamers. Minikeuken met koelkast, kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Haardroger. Twee badkamers, één met douche en wc en één met bad en wc. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ca. 101 vierkante meter.
Aantal personen: 4-5 personen, waaronder 1 kind.

Driekamerappartement met twee standaard bedden

Driekamerappartement met balkon of terras. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met keuken. Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden in elke kamer. Er is de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen op de slaapbank. Minikeuken met koelkast, oven, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 80 vierkante meter,
Aantal personen: 4-5 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Studio zonder patio. De studio bevindt zich op de derde verdieping en heeft een raam in het dak. Op het dak zijn verschillende dakterrassen met ligstoelen. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basis keukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Plafondventilator. Zithoek met twee fauteuils. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad of de golfbaan. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Minikeuken met koelkast, oven, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement met privétuin

Tweekamerappartement met een verhoogd grond terras en een privé tuin met ligstoelen en zitjes. Sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad of op de golfbaan. Slaapkamer en gecombineerde keuken/woonkamer. Twee éénpersoonsbedden. Er is de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen op de slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement met privétuin

Tweekamerappartement met een terras op de grond en een privétuin met een privézwembad. Het privézwembad wordt verwarmd tot ongeveer 22 tot 25 graden, van november tot april, - maar de zwembadtemperatuur kan 's ochtends, 's avonds en bij slecht weer een paar graden dalen. Ligstoelen en zitmeubilair. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, oven, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafond ventilator. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week. De leeftijdsgrens om in dit appartement te verblijven is 16 jaar.

Grootte van de kamer: Ongeveer61 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.