Kamertypes op Coral Compostela Beach Golf

Driekamerappartement maisonette.

Driekamerappartement maisonette met balkon, sommige met uitzicht op het zwembad en sommige met uitzicht op de golfbaan. De appartementen hebben een slaapkamer/keuken en een aparte slaapkamer en woonkamer/keuken. Dubbele bedden in de slaapkamers. Minikeuken met koelkast, kookplaten, koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en basiskeukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Haardroger. Twee badkamers, één met douche en wc en één met bad en wc. 5 keer per week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ca. 101 vierkante meter.
Aantal personen: 4-5 personen, waaronder 1 kind.

Driekamerappartement met twee standaard bedden

Driekamerappartement met balkon of terras. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met keuken. Twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden in elke kamer. Er is de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen op de slaapbank. Minikeuken met koelkast, oven, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 80 vierkante meter,
Aantal personen: 4-5 personen, waaronder 1 kind.

Studio

Studios zonder patio. Gecombineerde slaapkamer en minikeuken. Twee éénpersoonsbedden. Minikeuken met koelkast, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en eenvoudig keukengerei. Wifi en kluis tegen betaling. Plafondventilator. Zithoek met twee fauteuils. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ca. 40 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad of de golfbaan. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met keuken. Twee éénpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Minikeuken met koelkast, oven, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.

Tweekamerappartement met privétuin

Tweekamerappartement met een verhoogd grond terras en een privé tuin met ligstoelen en zitjes. Sommige appartementen hebben uitzicht op het zwembad of op de golfbaan. Slaapkamer en gecombineerde keuken/woonkamer. Twee éénpersoonsbedden. Er is de mogelijkheid om een extra bed toe te voegen op de slaapbank. Minikeuken met koelkast, kookplaten, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Wifi en kluisje tegen betaling. Plafondventilator. TV met internationale zenders. Föhn. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 55 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind.