Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met terras op de grond en beperkt uitzicht op zee. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en goede keukenuitrusting. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Plafondventilator en raam met driedubbele beglazing in de slaapkamer. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement superior

Superior tweekamerappartement met balkon en uitzicht op zee. Appartementen bestaan uit een slaapkamer en een gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en goede keukenuitrusting. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Plafondventilator en raam met driedubbele beglazing in de slaapkamer. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer /week.

Grootte van de kamer: Ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement, souterrain

Tweekamerappartement souterrain met een patio tegenover de receptie, geen uitzicht. Slaapkamer en een gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Kitchenette met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat en goede keukenuitrusting. Wifi inbegrepen. Airconditioning en kluisje tegen betaling. Plafondventilator en raam met driedubbele beglazing in slaapkamer. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.