Kamertypes op Abora Interclub by Lopesan - winter 2023/24

Deluxe kamer

Deluxe kamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje en minibar tegen betaling. Waterkoker. Nespresso machine - capsules inbegrepen bij aankomst, navulling tegen betaling. Tv met internationale zenders. Badjassen. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer. De leeftijdsgrens voor een verblijf in de deluxe kamer is 18 jaar.

Grootte van de kamer: ongeveer 29 vierkante meter.
Aantal personen: 2 personen.

Eenpersoonskamer

Eenpersoonskamer met balkon. Eén bed. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Aantal personen: 1 persoon.

Familiekamer met twee standaard bedden

Familiekamer met balkon of terras. Kamers met terras hebben een speeltent voor kinderen op de kamer. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 38 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen.

Familiesuite met drie standaard bedden

Familiesuite met balkon. De suite bestaat uit een slaapkamer en een woonkamer. Twee eenpersoonsbedden in de slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje en minibar tegen betaling. Waterkoker. Föhn. Badkamer met douche en toilet.

Ook inbegrepen:

  • Speelgoed en spelletjes en beddengoed voor de kinderen.
  • Kinderclub van het hotel.

Grootte van de kamer: ongeveer 40 vierkante meter.
Aantal personen: 3-4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Wifi en airconditioning inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Minibar tegen betaling. Waterkoker. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: ongeveer 28 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.