Beoordelingen van klanten over Abora Interclub by Lopesan - winter 2023/24

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 3,5/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

73% van de reizigers beveelt dit aan

4791 beoordelingen
Uitstekend
 
1507
Zeer goed
 
1880
Goed
 
802
Minder goed
 
324
Onvoldoende
 
278

5 laatste beoordelingen

12-11-2023

door xroxxie

Vreselijkste hotel ooit

Eigenlijk weet ik niet waar ik moet beginnen. Wij begonnen in een kamer met een kapot raam, waardoor we het personeel met kratten met bier langs hoorden komen. Dit was dusdanig erg dat we om een andere kamer hebben gevraagd, maar dit was niet mogelijk. Na 3 keer vragen is mijn vriend gegaan in plaats van ik en toen kon het opeens wel. Heel vreemd. Onze nieuwe kamer was beter, maar nog steeds erg gehorig. Om 8 uur werden wij telkens al wakker, doordat de schoonmaaksters met hakken lopen, met bedden schuiven en met deuren smijten. Wat betreft het eten is het ontzettend smaakloos. Ook is er geen variatie en rennen er overal kinderen rond. Het is ook erg gehorig. Als het ontbijt, lunch of diner is afgelopen wordt het licht gewoon uitgezet. Als je bij het ontbijt verse sinaasappelsap wilt, kost dit 4.50 extra. Verder zit er in de automaten waar je zelf bier kunt tappen haast geen alcohol. Dit kun je beter bij de (pool)bar halen, daar wordt gewoon Amstel getapt. De cocktails die bij het All Inclusive-concept horen komen uit een apparaat en zijn ook alcoholloos en niet lekker. Mocht je een normale cocktail willen moet je 4.80 bijbetalen. Wij raden dit resort echt niet aan voor mensen zonder kinderen. Ze rennen overal rond en in het weekend is het helemaal vreselijk. Dan mogen niet-gasten voor 15 euro ook komen zwemmen, dus lopen er overal kinderen rond en is het ontzettend druk. Dit hotel is echt het vreselijkste hotel waar wij ooit geweest zijn en we hebben een vakantie nodig om van deze vakantie bij te komen.

 
30-9-2023

door HKPS Almere-Poort

Mixed feelings

Gemengde gevoelens aan een verblijf van 12 dagen in Abora Interclub Atlantic overgehouden. Het hotel is schoon en de kamers zijn netjes. Wij hadden een familie suite geboekt. Het balkon is niet bereikbaar vanuit de slaapkamer, alleen vanuit de kamer waar het kinderbed staat. Niet echt veilig en zeer onpraktisch. Onder de bedden zitten wielen, daardoor rolt het bed alle kanten op. Ontbijt is goed. Lunch en diner minder. Weinig variatie. Zwembaden zijn top, kinderbad verwarmd. Bij het kinderbad zijn verschillende parasols en sunscreens. Dit ontbreekt bij de grotere zwembaden. Animatie is prima, shows in de avond zijn goed voorbereid en het team werkt hard. Bij de receptie / front office is het personeel niet vriendelijk en bereidwillig. Een douche kamer of betaalde late checkout was niet mogelijk. Ondanks dat dit was toegezegd. Zeker met een klein kind en een terugvlucht in de nacht. In het hotel zitten ontzettend veel Spanjaarden. Zeker in de weekenden. Je kan merken dat het personeel voor hen wel vriendelijk is. Al met al zijn er een hoop verbeterpunten voor het hotel. Reis je als gezin met kinderen, dan is dit hotel prima. Als stel zou ik het niet aanraden.

 
19-7-2023

door W O

Waardeloos. Boek wat anders !

Waardeloos smerig , rauwe kip gegeten met m’n zoontje van 6 met een stofwisselingsziekte, dit kan opname in het ziekenhuis betekenen en hier zelfs aan dood gaan. Schone handdoeken kregen we bijna niet en als we ze kregen legden ze ze op de wc pot. Kakkerlakken overal zelfs in het ‘restaurant ‘ wat gewoon een hal is met koude en ongare rotzooi. Een ware club voor schreeuwende tokkies tot diep in de nacht . Smorgens om 6 uur bedje reserveren . Veel te weinig parasols en een eigen mag je niet neerzetten dus verbrand maar met je kids. Glibberige vloeren bij het zwembad . Schimmel in de badkamer . Met de kids in 1 kamer , kinderen op een uitgeschoven bedbankje. Gehorig. Geen vriendelijk personeel. Kan nog wel doorgaan. Ben over de hele wereld geweest in allerlei soorten hotels maar deze is verreweg met stip de allerslechtste, NIET DOEN! Wij hadden 2 weken geboekt we tellen af dat we weg mogen . Een ware straf geen goed woord voor dit hotel.

 
14-7-2023

door Milan V

Alleenstaande met kind van 7

Dit hotel is een rare combi Sommige dingen zijn zeer goed, Het is proper de kamers zijn netjes en proper Het personeel is oppervlakkig vriendelijk dank u zal je horen maar daar stopt het bij…goedemorgen of goedenavond moet je niet verwachten. Overwerkt? Het is eten is niet goed en elke middag/avond hetzelfde Zeer luidruchtige refter Heb je geen kinderen blijf hier dan weg! Heb je wel kindjes dan moet je dit hotel bekijken in thema van je kind want anders voel je u hier niet gelukkig. Geen gezellige buitenbar waar je rustig een koffie kan drinken of buiten genieten van een aperitief of smorgens van je koffie op een terras mag je dus vergeten. Beleef je graag nog iets na 22h dan ben je hier verkeerd. Dan moeten de kindjes naar bed…. Wat ik ook zeker een afrader vind is dat je zelf na de 12h onderweg te zijn, zelf je kamer moet zoeken ( niet simpel in een groot resort) Je krijgt geen duidelijke uitleg en niemand zal met je meewandelen of helpen met bagage Voor mensen die ouder zijn of zoals in mijn geval ZEER LASTIG als je 3 koffers bij hebt…. Als je dan 40min later terug de receptie uitgeput bezoekt om te zeggen je echt je kamer niet vind. Krijg je een bot antwoord alsof je een dommerik bent ( staan geen duidelijke kamer nummers NERGENS aangegeven ) Boek ook zeker een kamer met vieuw want ik anders beland je zeer slecht !

 
12-3-2023

door eelco47 Axel, Nederland

Fijn hotel

Fijn hotel op een mooie locatie, Wij waren met 3 volwassen en hadden de luxe kamer. Vanuit onze kamer mooi zicht op de zee en aankomende vliegtuigen. Bijkomend voordeel we hadden toegang tot de Aduld only zwembad heerlijk warm water 28 graden enig groot minpunt hierbij is het missen van parasols (ivm wind mochten deze er niet geplaatst worden) dat is wel erg vervelend als het vollop zon is en weinig wind dan verbrand je er levend . Restaurant prima op orde , word goed bijgevuld en als je het aangaf werd het ook gelijk gedaan. Tafels worden keurig bijgehouden opruimen schoonmaken etc . Receptie zeer vriendelijke en attent. Parkeren kan buiten het hotel gratis maar vooral in het weekend erg lastig doordeweeks gaat het wel . Op het terrein van het hotel parkeren kost 7,- euro per dag . Kortom een goed hotel op een mooie locatie