Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras en uitzicht op zee. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met kitchenette. Sommige appartementen zijn verouderd. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Fan. TV met internationale zenders, sommige tegen betaling. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 52 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen.

Superior driekamerappartement

Superior driekamerappartement met balkon of terras en uitzicht op zee. De patio heeft een tafel en stoelen, twee ligstoelen en een parasol. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden in de ene slaapkamer en een tweepersoonsbed in de andere. Kitchenette met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker en basis keukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Fan. TV met internationale zenders, sommige tegen betaling. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 44 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met balkon of terras en uitzicht op zee. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Sommige appartementen zijn verouderd. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in twee slaapbanken. Kitchenette met kookplaten, koelkast, magnetron, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Fan. TV met internationale zenders, sommige tegen betaling. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Bij sommige tweekamerappartementen is halfpension bij de prijs inbegrepen.

Grootte van de kamer: ongeveer 34 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Tweekamer appartement deluxe met groot balkon of terras en uitzicht op zee. Het terras heeft stoelen en tafels, twee ligstoelen, een parasol en twee banken. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Fan. TV met internationale zenders. Handdoeken voor bij het zwembad. Badjassen. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 36 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement superieur

Superior tweekamerappartement met groot balkon of terras en uitzicht op zee. Het terras heeft stoelen en een tafel, twee ligstoelen en een parasol. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, magnetron, broodrooster, waterkoker en basis keukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Fan. TV met internationale zenders, sommige tegen betaling. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 34 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen

Voordeelkamer

Voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor wie bij Riosol wil verblijven maar niet geeft om ligging of uitzicht. Een patio kan ook niet worden gegarandeerd. Het hoeft niet een van de hier gepresenteerde kamertypes te zijn.

Aantal personen: 1-3 personen.