Familiekamer met vier bedden

Familiekamer met balkon of terras met uitzicht op het zwembad. De familiekamer bestaat uit twee superior kamers met verbindingsdeur. Elke kamer heeft een tweepersoonsbed of 2 eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed met slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad, aparte douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 70 vierkante meter.
Aantal personen: 4-6 personen, waarvan 1 kind.

Superior kamer

Superior kamer met balkon of terras en uitzicht op het zwembad. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden met slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker met koffie- en theefaciliteiten. TV met internationale zenders. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met bad, aparte douche en WC. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waarvan 1 kind.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon of terras met uitzicht op de bergen. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed met een slaapbank. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Minibar. Waterkoker en koffie en thee. TV met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Badjassen en slippers. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Ruim balkon of terras met uitzicht op de bergen. 7 keer per week schoonmaak. Kinderen jonger dan 2 jaar zijn inbegrepen in het maximum aantal personen in de kamer.

Grootte van de kamer: Ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen, waarvan 1 kind.