Beoordelingen van klanten over Radisson Blu Resort & Spa

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

4040 beoordelingen
Uitstekend
 
2430
Zeer goed
 
1076
Goed
 
334
Minder goed
 
127
Onvoldoende
 
74

5 laatste beoordelingen

15-9-2023

door Venture053437825023 Westerlo, België

Heerlijk

Zeer goed hotel : goede kwaliteit van het eten; zeer vriendelijk, professioneel en gemotiveerd personeel; goede locatie; veilig gevoel; ligbedden aan het zwembad en topper/matras op het bed zijn wel aan vervanging toe. Het is een groot hotel, eerder casual, waar ook veel gezinnen met kinderen verblijven.

 
29-8-2023

door SuusenGeorge Amsterdam, Nederland

Niet echt Radisson waardig.

Wij waren echt verheugd om naar Radisson blu resort te gaan. Radisson , alleen de naam al, topklasse hotel. Echter wij moeten eerlijk bekennen qua prijs kwaliteit scoort het hotel net een voldoende. Je merkt toch een beetje aan alles dat het hotel achterstallig onderhoud heeft. Het zwembad daar ontbreken veelvuldig tegeltjes op de bodem. Kwaliteit zwemwater is goed. Bubbelbad in het zwembad is top. Ontbijt daar mis ik echt de versgebakken broodjes. Misschien heb ik deze wel gemist. Voor de rest is het ook goed. Opbouw van het hotel vind ik wel zakelijk. Mis toch wel een beetje een gezellig karakter. Kamer is oké. Bed ligt een beetje door. Kussens zonder sloop dat moet je niet zien. Vlekken van kwijl. Bah. Een opfris beurt heeft deze wel nodig. Wat ik het naarste vond waren de mieren in de kamer. Heb hiervoor zelfs een spuitbus voor moeten aanschaffen, wat niet hielp. Ze kwamen steeds terug. Voor de rest is het toch een mooie vakantie geweest.

 
13-5-2023

door chantal0ut Roermond, Nederland

Leuk hotel met separaat familie gedeelte

We zijn hier 3 nachten geweest. Het familiegedeelte is goed ingericht voor jongere kinderen. Het eten wordt snel geserveerd. Er was een kids club aanwezig met vriendelijke dames. Kamers waren schoon, praktisch en leuk aangekleed.

 
12-8-2022

door Aspanje

Hele fijne vakantie met gezin

Heerlijke vakantie gehad met ons gezin. We waren hier voor de 4e keer dus dat zegt genoeg. :) Fijne plek om te relaxen, kinderen kunnen lekker zwemmen bij het springkussen. Eten is goed en de ligging is ook top. Groot pluspunt is dat de vroege handdoekleggers niet wordt getolereerd en deze handdoeken/tassen worden weggehaald. Enige minpunt was de trage Wifi. Wij zouden er volgend jaar zo weer heen gaan.

 
1-8-2022

door bb52022

Uitmuntend verblijf

Dit hotel overtrof al onze verwachtingen. We zijn een familie met 3 kinderen (12, 14 en 16) dus het vinden van een geschikt hotel voor iedereen is een uitdaging an sich. De bediening in dit hotel is top, iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. De rustige zone is een echt pluspunt, zowel het ontbijt als het diner waren heel verzorgd en gevarieerd. Het hotel is wel een eindje rijden van de luchthaven, maar dat is het zeker wel waard.