Kamertypes op Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Driekamerappartement

Driekamerappartement met balkon of terras. De appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee éénpersoonsbedden in elke slaapkamer. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badlakens voor bij het zwembad. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 80 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 1 kind.

Driekamerappartement in maisonette

Driekamerappartement in maisonette met terras op de begane grond. Ingang via het terras met eettafel en ligstoelen. De appartementen kunnen zich in het hoofdgebouw of in een apart gebouw bevinden. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met een minikeuken. Op de begane grond is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbanken. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, keramische kookplaat, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers, eierkoker en basiskeukengerei. Wasmachine en wasdroger, en een badkamer met föhn, douche en toilet. Boven of beneden - afhankelijk van waar in het hotel de appartementen zich bevinden, is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met föhn, douche en toilet. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en badlakens. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 80 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 1 kind.

Driekamerappartement in masionette, privézwembad

Driekamerappartement met meerdere verdiepingen en met terras op de begane grond en privézwembad. Het zwembad wordt in de winter verwarmd tot 22 graden. De zwembadtemperatuur kan echter 's ochtends, 's avonds en bij slecht weer een paar graden dalen. De appartementen bevinden zich in kleinere gebouwen met elk twee appartementen. Op de begane grond is er een slaapkamer met airconditioning, twee eenpersoonsbedden en een tv met internationale zenders en een badkamer met föhn, douche en toilet. Op het terras is er een eethoek, ligstoelen en parasols en een douche. Boven is er een gecombineerde woonkamer met minikeuken en airconditioning, mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank, een badkamer met föhn, douche en toilet en een slaapkamer met airconditioning, twee eenpersoonsbedden en een tv met internationale zenders. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vier kookplaten, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, citruspers, eierkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Badjassen en badlakens. Wasmachine en droger aanwezig. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 86 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 1 kind.

Driekamerappartement met privé zwembad

Driekamerappartement met gelijkvloers terras en privézwembad. Het terras heeft stoelen en tafels, een eettafel en ligstoelen. Het zwembad wordt in de winter verwarmd tot ongeveer 22 graden. De zwembadtemperatuur kan echter 's ochtends, 's avonds en bij slecht weer enkele graden dalen. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, eierkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badjassen. Badlakens voor bij het zwembad. Föhn. Twee badkamers met douche. 7 keer/week schoonmaak.

Grootte van de kamer: ongeveer 86 vierkante meter.
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 1 kind.

Vierkamerappartement met privé zwembad

Vierkamerappartement met zeezicht, privézwembad op het terras en de beste locatie in het hotel - dicht bij zee. Het zwembad wordt in de winter verwarmd tot 22 graden. De temperatuur van het zwembad kan 's ochtends, 's avonds en bij slecht weer echter een paar graden dalen. Het terras heeft loungebanken, een eethoek en ligstoelen. Drie slaapkamers en een gecombineerde woonkamer/keuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, eierkoker en basiskeukengerei. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Tv met internationale zenders. Badjassen. Badlakens voor bij het zwembad. Föhn. Twee badkamers met douche en toilet, één met bad. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 120 vierkante meter.
Aantal personen: 4-7 personen, waaronder 1 kind.