Kamertypes op Cordial Santa Águeda & Perchel Beach Club

Driekamerappartement

Appartementen met drie slaapkamers en balkon of terras. De appartementen bevinden zich in het hoofdgebouw. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. 7 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 2-6 personen, inclusief 1 kind.

Driekamerappartement met privé zwembad

Appartementen met drie slaapkamers, marktterras en privé zwembad. Het terras heeft stoelen en tafels, een eettafel en ligstoelen. Twee slaapkamers en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid van extra bed met slaapbank. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Twee badkamers met douche. 7 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 2-6 personen, inclusief 1 kind.

Vierkamerappartement met privé zwembad

Vierkamerappartementen met uitzicht op zee, privézwembad op het terras en de beste locatie binnen het hotel - dichtbij de zee. Het terras heeft loungebanken, een eethoek en ligstoelen. Drie slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid van slaapbank als extra bed. Minikeuken met koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker en basiskeukengerei. Wifi en airconditioning inbegrepen. Borg tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Twee badkamers met douche en toilet, één met bad. 7 keer per week schoonmaak.

Aantal personen: 4-7 personen, inclusief 1 kind.