Driekamerappartement, twee standaard bedden

Playitas Annexe biedt eenvoudige driekamerappartementen die geschikt zijn voor diegenen die een comfortabel bed willen om in te slapen, maar die zich vooral richten op lichaamsbeweging en het niet erg vinden om de 400-1000 meter naar het Playitas Resort te lopen om daar gebruik te maken van alle sportfaciliteiten.

De appartementen met drie slaapkamers, sommige met een terras op de grond, andere zonder terras. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken en eethoek. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Appartementen voor maximaal 6 personen hebben twee stapelbedden in een van de slaapkamers. Minikeuken met kookplaten, magnetron, koelkast met klein vriesvak, waterkoker met koffie en thee en keukengerei. Wifi en kluisje inbegrepen. Badkamer met douche en toilet. Twee toiletten. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-4 personen/1-6 personen.

Driekamerappartement, twee standaard bedden

De driekamerappartementen hebben twee aparte slaapkamers. Zespersoonsappartementen hebben twee stapelbedden in één slaapkamer en twee aparte bedden (samengevoegd) in de andere slaapkamer. Vierpersoonsappartementen hebben twee aparte bedden (samengevoegd) in elke slaapkamer. Alle appartementen hebben een minikeuken met eethoek. Kookplaten, koelkast met klein vriesvak en basis keukengerei. Ventilator (let op, geen airconditioning). Wifi en kluisje inbegrepen. Betegelde vloer. Badkamer met douche. Twee toiletten. Begane grond terras. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-4 personen/1-6 personen.