Driekamerappartement in maisonette

Driekamerappartementen op één verdieping in een bungalow met een terras op de grond. Op de begane grond is er een gecombineerde woonkamer met een minikeuken, een toilet en een terras. Boven zijn er twee slaapkamers met eenpersoonsbedden en een badkamer met douche en toilet. Minikeuken met kookplaten, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en basis keukengerei. Gratis wifi en kluisje, in het appartement of bij de receptie. Tv met lokale zenders. Föhn. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2-4 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartementen in bungalow met gelijkvloers terras. Slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in opklapbedden. Minikeuken met koelkast, kookplaten, waterkoker, broodrooster, koffiezetapparaat en basiskeukengerei. Gratis wifi en kluisje in het appartement of bij de receptie. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-4 personen.

Tweekamersuites

Tweekamersuite op één verdieping met een balkon. Op de begane grond is er een woonkamer met de mogelijkheid voor extra bedden. Boven is er een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een badkamer met haardroger, douche en toilet. Airconditioning is beschikbaar in sommige suites met twee kamers zonder extra kosten. Gratis wifi en kluisje, in de suite of bij de receptie. Koelkast. Tv met lokale zenders. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 2-4 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met terras op de grond of twee balkons. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed in een opklapbed. Gratis wifi en kluisje, op de kamer of bij de receptie. Airconditioning beschikbaar in sommige kamers zonder extra kosten. Koelkast. Tv met lokale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-3 personen.