Reizen naar El Cotillo & Majanicho

Welkom in El Cotillo en Majanicho, twee gezellige dorpen aan de noordkust van Fuerteventura. Hier kun je genieten van de rust en stilte van het dagelijkse Canarische leven, terwijl er een goede selectie van restaurants, bars en winkels in de buurt is. De meeste stranden liggen in baaien en lagunes, waardoor ze erg rustig en kindvriendelijk zijn, maar er zijn ook stranden waar je goed kunt kiten en windsurfen!Feiten over El Cotillo & Majanicho

Transfer

Van de luchthaven naar El Cotillo en Majanicho duurt ongeveer 1 uur. De transfer vindt meestal plaats zonder personeel van Apollo.

Voor speciale bagage zoals fietsen, surfuitrusting en golftassen wordt een vergoeding gevraagd. Je kunt vooraf een plaats in de shuttlebus (retour) reserveren, klik hier voor meer informatie.

Stranden

Fuerteventura is beroemd om zijn kilometerslange zandstranden met fijn wit zand en kristalhelder water. Er zijn ook enkele zwarte lavastranden. Op het eiland vind je zomaar je eigen ongerepte strand. Sterke stromingen en getijden komen voor, vooral aan de noordkant, en zorgen er soms voor dat het zand gedeeltelijk van de stranden verdwijnt.

In de gemeente La Oliva, waar El Cotillo en Majanicho zich bevinden, is de verhuur van ligstoelen en parasols op de stranden niet toegestaan. ¶

Meer feiten

Weer

jan 20°c
feb 20°c
mrt 20°c
apr 21°c
mei 22°c
jun 23°c
jul 24°c
aug 25°c
sep 25°c
okt 25°c
nov 23°c
dec 21°c
8,5 van 10 El Cotillo & Majanicho
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 226 beoordelingen

Alle plaatsen Fuerteventura

Corralejo

Een uitstapje naar Corralejo is een must voor de strandaanbidder. Het is vooral voor de adembenemend mooie, kilometerslange stranden. Het oogverblindende fijnkorrelige witte strand vormt een spannend contrast met de kristalheldere blauwe zee.

Jandia

Reis naar Jandia op Fuerteventura – een rustig vakantieoord vol zon en strand. Er is meer dan genoeg ruimte op het bijna vijf kilometer lange strand. Jandia ademt, net als heel Fuerteventura, rust uit en hier kun je ontspannen en de dag nemen zoals die komt.

Caleta de Fuste

Een reis naar Caleta de Fuste is een belevenis voor het hele gezin. Op slechts een korte busrit van de luchthaven ligt het mooie ondiepe zandstrand van Playa de Castillo. Kinderen van alle leeftijden zullen het hier geweldig vinden!

Costa Calma & Tarajalejo

Als je van zon en zee houdt en verlangt naar ontspanning, moet je naar Costa Calma afreizen. Het strand is drie kilometer lang en volgt het schiereiland Jandia tot aan de zuidpunt.

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel gewone sporters als topsporters. Er is bijna een miljoen vierkante meter aan trainingsfaciliteiten en is geschikt voor zowel actieve gezinnen als koppels of alleenreizenden, oud of jong. Hier vind je de grootste fitnessruimte van de Canarische Eilanden, padel- en tennisbanen, een ultramodern fietscentrum, een Olympisch 50 meter zwembad, een golfbaan met 18 holes en tal van trainingssessies onder leiding van instructeurs.