Familiekamer met twee bedden

Familiekamer met balkon of terras. De familiekamer bestaat uit een woon- en slaapgedeelte gescheiden door schuifdeuren. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in een slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. USB-poort voor het opladen van elektronische apparatuur. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 45 vierkante meter inclusief patio
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 1 kind

Junior suite

Junior Suite met balkon of terras, sommige met uitzicht op het zwembad. Twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Tv met internationale zenders. USB-poort voor het opladen van elektronische apparatuur. Föhn. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 1 kind

Juniorsuite premium

Junior suites premium met balkon of terras. Deze kamers zijn voor gasten ouder dan 16 jaar. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor een extra bed op een slaapbank. Kussenmenu. Wifi, airconditioning en kluis inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie- en theefaciliteiten. Nespresso machine en capsules. Welkomstpakket op de kamer, meestal bestaande uit een fles water, sap en bier. Tv met internationale zenders. USB-poort voor het opladen van elektronische apparaten. Badjassen en hotelslippers. Föhn. Badkamer met douche en toilet. 7 keer/week schoonmaak.

  • Gasten die in de Junior Suite Premium verblijven, hebben toegang tot de My favourite Club-ruimte van het hotel.

Grootte van de kamer: ongeveer 42 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamersuite

Suites met twee slaapkamers gescheiden door een schuifdeur. Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere slaapkamer heeft twee aparte bedden en staat in open verbinding met de woonkamer. Mogelijkheid van extra bed in slaapbank. Alle kamers hebben een kleine koelkast en een waterkoker met koffie en thee. Tv met satellietkanalen. USB-poort voor het opladen van elektronische apparatuur. Gratis wifi, airconditioning en kluisje. Föhn. Badkuip met douche of alleen douche en toilet. Terras of balkon. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 53 vierkante meter
Aantal personen: 2-6 personen, waaronder 2 kinderen.