Deluxe kamer

Deluxe kamer met balkon. Een tweepersoonsbed. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Plafondventilator. Minibar tegen betaling. Waterkoker en koffie en thee. Koffiezetapparaat. Broodrooster. Magnetron. Tv met internationale zenders. Föhn. Badjassen. Badkamer met bad, douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Aantal personen: 1-2 personen.

Driekamerappartement

Driekamerappartement met terras of balkon. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Plafondventilator in slaapkamers. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 63 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen.

Tweekamerappartement deluxe

Deluxe tweekamerappartement met balkon of grondterras. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Plafondventilator in slaapkamer. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 4 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1-4 personen, waaronder 2 kinderen/1-3 personen.

Tweekamerappartement superior

Superior tweekamerappartement met groot terras of balkon. Het dakterras, via een trap, heeft een tafel met stoelen en ligstoelen. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer met minikeuken. Een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in de slaapbank. Minikeuken met kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. Tv met internationale zenders. Föhn. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.