Beoordelingen van klanten over Soho Boutique Colón

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

160 beoordelingen
Uitstekend
 
105
Zeer goed
 
45
Goed
 
5
Minder goed
 
3
Onvoldoende
 
2

5 laatste beoordelingen

3-5-2023

door ronhN7354QK

Top trip Malaga

Het hotel ligt op een super centrale locatie. Vanaf de airport makkelijk te bereiken met de C1 lijn van de trein. Veel is op loopafstand. Mooie kamers en vriendelijk en behulpzaam personeel. Het ontbijt is erg gevarieerd. Ana, Laura en Javier( receptie} denken goed met je mee bij vragen.. Van Javier kregen we een mooie route op om met de auto naar toe te gaan, Juist weg van de massa toeristen en om het authentieke deel van Spanje te zien. Ron en Marion

 
1-11-2022

door marjonb398

Fijn hotel!

Mooi hotel in de wijk Soho. Alles op loopafstand. Fijne moderne gezellige kamer en een heerlijk bed. Kamer was op de vierde verdieping, dan heb je alleen een klein raampje om naar buiten te kijken. Ik heb een grote spiegel gemist in de kamer. Ontbijt was goed maar niet uitgebreid, iedere dag hetzelfde. De koffie was goed en iedere morgen verse jus! De ontbijtzaal ( wijnkelder) is beneden in de kelder, prima rustige plek om te ontbijten maar al die wijnflessen aan de muur is niet gepast. Kortom een goed hotel om te verblijven.

 
29-10-2022

door Nathalievs Breda, Nederland

Slechte prijs kwaliteit verhouding geen 4 sterren

Een net stadshotel op een goede locatie. Echter de prijs voor ontbijt is te hoog. In de buurt zijn zoveel tentjes waar je voor een paar euro kunt eten. Er is geen bar, geen gezelligheid / faciliteiten in hotel zelf. Geen 4 sterren waard. Als je een simpel en net hotel zoekt met prima kamers dan zit je wel goed. Wij betaalden echter veel te veel en vonden het geen 4 sterren waard.

 
16-10-2022

door A9995VLgerards

Uitstekend stadshotel

Buitengewoon aantrekkelijk en centraal gelegen boutique stadshotel. Kleinschalig, op loopafstand van alle voorzieningen. Zeer goed geoutilleerd hotel met uitstekende ontbijtfaciliteiten. Buitengewoon service- en klantgericht personeel. Moderne, eigentijdse aankleding en voorzieningen. Nadeel is misschien dat de kamer geen kast bevatte, zodat je uit de koffer moet leven. Dit nadeel werd rijkelijk gecompenseerd door alle voordelen.

 
3-10-2022

door theog502 Voorhout, Nederland

Heerlijk hotel super locatie

Prachtig hotel en alles op loopafstand. Nette badkamer al had een wc rolhouder wel prettig geweest. Top bedden met genoeg kussens. Bij ontbijt is alleen de koffieapparaat een beetje simpel en loopt vaak vast door verkeert gebruik van koffiecups. Ondanks wat klein positief kritiek is het een top hotel en komen hier zeker terug.