Movement Week
Eva Niklasson

Movement week met Eva

Welkom bij een week vol bewegingsplezier samen met Eva Niklasson.
Doordeweeks werken we met het lichaam als geheel, van cardio tot krachttraining. We trainen het hele lichaam of meer specifiek de kern van het lichaam. Train mobiliteit, flexibiliteit en eindig met ontspanning. De training is laagdrempelig en voor iedereen ongeacht niveau, voorwaarden en eerdere ervaring.


Lesbeschrijving

Les Mills CORE® is een stevige, functionele en effectieve workout die zich richt op de core- en slingspieren die het boven- en onderlichaam met elkaar verbinden. Je bouwt kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen op in de spieren die je core ondersteunen, verbetert je balans en helpt blessures voorkomen. Je traint met elastieken en halterschijven, wat het mogelijk maakt om de belasting aan te passen en tegelijkertijd het lichaam maximaal uit te dagen. De sessie duurt ongeveer 30-45 minuten

Les Mills BODYBALANCE® is een perfecte mix van Yoga, Tai Chi en Pilates die je functionele kracht opbouwt, je mobiliteit vergroot en je in harmonie en balans achterlaat. Bodybalance is een geweldige aanvulling op andere workouts en geeft je de mogelijkheid om je spieren te rekken en aan je mobiliteit te werken. De sessie duurt 45 of 55 minuten.

Les Mills Shapes® is de workout waarvan je niet wist dat je die nodig had. Met een verfrissende mix van Pilates, barre en power yoga met kleine gecontroleerde oefeningen, vormen en versterken we kleine en grote spiergroepen. De les is gebaseerd op intervallen, maar zonder sprongen. De sessie duurt 45 minuten.

Step up is een cardiovasculaire oefening, je versterkt je hart en bloedsomloop en vergroot je fysieke uithoudingsvermogen. Step up wordt beoefend op een step up board waar je op en neer gaat in verschillende coördinatieoefeningen.
Je traint ook je benen en je zitvlak, evenals je balans, een full body workout.
De sessie eindigt met een stretch en duurt 45 minuten.

Step up / kracht. In deze sessie train je intervalmatig met elementen van spieroefeningen voor het bovenlichaam (zie de informatie onder step up).
Je wisselt step up en spieroefeningen af. De sessie eindigt met een stretch en duurt 45 minuten.

Aerobics is een verzamelnaam voor verschillende soorten aerobe training, training met toegang tot zuurstof, conditietraining.
Deze aerobicsessie kan Hi/Lo zijn, met of zonder sprongen en de sessie is gebaseerd op stepcombinaties op vrolijke muziek. De sessie eindigt met een korte stretch en duurt 45 minuten.

Tabata is een intervaltraining met hoge intensiteit waarbij je zowel conditie als spierkracht traint. De intervallen bestaan uit 20 seconden werken en 10 seconden rusten, dit wordt 8 keer/blok herhaald.
Apparatuur zoals stepplanken, koorden, halterschijven of je eigen lichaamsgewicht kunnen worden gebruikt, de variaties zijn eindeloos. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. De sessie eindigt met een stretch en duurt 45 minuten.

Spiersessies, zijn oefeningen voor het hele lichaam met een elastiek als hulpmiddel en je eigen lichaamsgewicht. Functionele training waarbij we door het hele lichaam werken, benen, zitvlak, rug, buik, armen en schouders. De sessie is geschikt voor iedereen en de oefeningen kunnen op- of afgeschaald worden. De sessie duurt 45 minuten.

HIIT is een intervaltraining met hoge intensiteit. Een combinatie van 8 stations met kracht- en conditieoefeningen. De indeling van de sessie is 50 seconden werk en 30 seconden rust, 3 keer op elk station. Je bezoekt elk station maar één keer. De sessie eindigt met een stretch en duurt 45 minuten.

Core workout is een iets rustigere functionele en effectieve workout die zich richt op de romp- en slagsspieren die het bovenlichaam met het onderlichaam verbinden. Je bouwt kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen op in de spieren die je core ondersteunen, verbetert je balans en voorkomt blessures.
We trainen voornamelijk met ons eigen lichaamsgewicht en er is de mogelijkheid om de oefening aan te passen omdat we in een langzamer tempo werken. De sessie duurt 45 minuten.

Stretch & relax is een rustige sessie waarbij je je richt op het rekken en verzachten van spieren en gewrichten, ligamenten. De les kan yoga-geïnspireerd zijn of volledig gericht op het stretchen van alles om het lichaam te laten herstellen of voor te bereiden op de volgende sessie.  De sessie duurt 45 minuten.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, bent u nooit alleen. In een sporthotel is het altijd makkelijk om nieuwe trainingsmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en je doet mee wat je wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht niveau, en onderweg bepaal je zelf het tempo. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 


Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel: 

28 apr - 5 mei 2024, Levante, powered by Playitas

27 aug - 3 sep 2024, Playitas Resort

27 okt - 3 nov 2024, Levante - powered by Playitas

Vertrekpunt: Amsterdam

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Eva Niklasson
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek Levante - powered by Playitas

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact met ons op[email protected]

 


Over de instructeur

Eva Niklasson

Eva werkt al 35 jaar in de fitnessbranche, geeft groepstrainingen en krachttraining en werkt als personal trainer. Eva is gepassioneerd door het aanleren van oefeningen en het zien van de vreugde die zich verspreidt wanneer het effect van fysieke activiteit wordt bereikt. Eva gelooft dat iedereen aan een vorm van training kan deelnemen, zolang je je eigen niveau vindt en durft te durven zijn. Samen worden we sterk!

Over de hotels

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas