Movement week met Eva

Welkom bij een week vol bewegingsplezier samen met Eva Niklasson.
Doordeweeks werken we met het lichaam als geheel, van cardio tot krachttraining. We trainen het hele lichaam of meer specifiek de kern van het lichaam. Train mobiliteit, flexibiliteit en eindig met ontspanning. De training is laagdrempelig en voor iedereen ongeacht niveau, voorwaarden en eerdere ervaring.


Klas beschrijvingen

Les Mills BODYBALANCE®, is een zachte mix van yoga, tai chi en pilates die je gecentreerd en kalm houdt. Met behulp van focus, ademhaling en een reeks zorgvuldig geselecteerde bewegingscombinaties train je functionele kracht, balans en mobiliteit op zachte muziek. De combinatie van technieken en bewegingen geeft je een fysieke training, maar ook innerlijke balans en harmonie. De pas is 45 of 55 minuten.

Les Mills CORE®, een stoere, functionele en effectieve workout die het hele lichaam versterkt met een focus op de romp. Je werkt met weerstand in de vorm van elastiekjes en halterschijven, wat het mogelijk maakt om de belasting aan te passen en tegelijkertijd het lichaam maximaal uit te dagen. De pas is 30 of 45 minuten.

MRL - ​​Buik, billen, dijen. Een op interval gebaseerde cardio- en krachttraining met een stepboard als hulpmiddel. Fitness en kracht voor benen, zit, buik worden afgewisseld met stepcombinaties op een stepplank. De stappencombinaties zijn eenvoudig om een ​​hoge hartslag te bereiken, net als de krachtoefeningen. Miniband als hulpmiddel. De pas biedt bewegingsplezier, moet gemakkelijk te volgen en voor iedereen toegankelijk zijn. De sessie eindigt met een kortere stretch. De pas is 45 minuten.

Spiertraining, spieroefeningen voor het hele lichaam met een elastiek als hulpmiddel en eigen lichaamsgewicht Functionele training waarbij we werken aan het hele lichaam, benen, zit, rug, buik, armen en schouders. De sessie past bij iedereen, oefeningen laagdrempelig. Het tempo is rustiger, waardoor het effect groot zal zijn. De pas is 45 minuten.

TABATA - Intervalgebaseerde fitness- en krachttraining.
De intervallen zijn 20 sec werken en 10 sec rusten, dit wordt 4 keer/blok herhaald. Er kan gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen zoals stepboard, touwen, miniband, halterschijf en eigen lichaamsgewicht. De variaties zijn eindeloos. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. De sessie eindigt met een kortere stretch. De pas is 45 of 55 minuten.

Stretchen en ontspannen
Een rustigere les waar we ons richten op het strekken en strekken van ons lichaam. De les is geïnspireerd op yoga, maar richt zich op langere stukken om het lichaam te laten herstellen of om zich voor te bereiden op meer lichaamsbeweging.


Het programma van deze week  

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Sommige sessies met huidige gastinstructeur bij Playitas Resort kunnen tegen meerprijs zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, bent u nooit alleen. In een sporthotel is het altijd makkelijk om nieuwe trainingsmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en je doet mee wat je wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht niveau, en onderweg bepaal je zelf het tempo. Vanaf 15 jaar.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.
* Sommige sessies met de huidige gastinstructeur op Playitas Resort kunnen tegen meerprijs zijn, volgens het reguliere programma van Playitas.

Datum & hotel: 
12-19 sep 2023, Playitas Resort

Vertrekpunt: Amsterdam Airport Schiphol

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Eva Niklasson
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

 

Boek Playitas Resort

Vragen? Neem contact op:[email protected]

 


Over de instructeur

Eva Niklasson

Eva werkt al 35 jaar in de fitnessbranche, geeft groepstrainingen en krachttraining en werkt als personal trainer. Eva is gepassioneerd door het aanleren van oefeningen en het zien van de vreugde die zich verspreidt wanneer het effect van fysieke activiteit wordt bereikt. Eva gelooft dat iedereen aan een vorm van training kan deelnemen, zolang je je eigen niveau vindt en durft te durven zijn. Samen worden we sterk!

Over het hotel

Playitas Resort

Welkom in Playitas Resort - een van Europa's grootste sporthotels voor zowel doorsneejoggers als topsporters. Met meer dan een miljoen vierkante meter vol trainingsmogelijkheden is het geschikt voor zowel actieve gezinnen als stellen of alleenreizenden, jong of oud. Wat dacht je van het grootste fitnesscentrum van de Canarische Eilanden, tennisbanen, een fietscentrum met de nieuwste modellen, een olympisch 50-meterbad, een golfbaan met 18 holes en heel veel begeleide trainingssessies.

Lees meer over Playitas Resort