Movement Week
Eva Niklasson

Movement week met Eva

Welkom bij een week vol bewegingsplezier samen met Eva Niklasson.
Doordeweeks werken we met het lichaam als geheel, van cardio tot krachttraining. We trainen het hele lichaam of meer specifiek de kern van het lichaam. Train mobiliteit, flexibiliteit en eindig met ontspanning. De training is laagdrempelig en voor iedereen ongeacht niveau, voorwaarden en eerdere ervaring.


Lesbeschrijving

Les Mills BODYBALANCE® is een zachte mix van yoga, tai chi en pilates die je gecentreerd en kalm houdt. Met behulp van focus, ademhaling en een reeks zorgvuldig geselecteerde bewegingscombinaties train je functionele kracht, balans en mobiliteit op zachte muziek. De combinatie van technieken en bewegingen geeft je een fysieke training, maar ook innerlijke balans en harmonie. De pas is 45 of 55 minuten.

Les Mills CORE® is een stoere, functionele en effectieve workout die het hele lichaam versterkt met een focus op de romp. Je werkt met weerstand in de vorm van elastiekjes en halterschijven, wat het mogelijk maakt om de belasting aan te passen en tegelijkertijd het lichaam maximaal uit te dagen. De pas is 30 of 45 minuten.

MRL - ​​Buik, billen, dijen is een op interval gebaseerde cardio- en krachttraining met een stepboard als hulpmiddel. Fitness en kracht voor benen, zit, buik worden afgewisseld met stepcombinaties op een stepplank. De stappencombinaties zijn eenvoudig om een ​​hoge hartslag te bereiken, net als de krachtoefeningen. Miniband als hulpmiddel. De pas biedt bewegingsplezier, moet gemakkelijk te volgen en voor iedereen toegankelijk zijn. De sessie eindigt met een kortere stretch. De pas is 45 minuten.

Spiertraining voor het hele lichaam met een elastiek als hulpmiddel en eigen lichaamsgewicht Functionele training waarbij we werken aan het hele lichaam, benen, zit, rug, buik, armen en schouders. De sessie past bij iedereen, oefeningen laagdrempelig. Het tempo is rustiger, waardoor het effect groot zal zijn. De pas is 45 minuten.

TABAT Intervalgebaseerde fitness- en krachttraining zijn intervallen van 20 sec werken en 10 sec rusten, dit wordt 4 keer/blok herhaald. Er kan gebruik worden gemaakt van hulpmiddelen zoals stepboard, touwen, miniband, halterschijf en eigen lichaamsgewicht. De variaties zijn eindeloos. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. De sessie eindigt met een kortere stretch. De pas is 45 of 55 minuten.

Stretchen en ontspannen is een rustigere les waar we ons richten op het strekken en strekken van ons lichaam. De les is geïnspireerd op yoga, maar richt zich op langere stukken om het lichaam te laten herstellen of om zich voor te bereiden op meer lichaamsbeweging.


Programma

De gastdocent geeft elke dag 2-3 lessen, met uitzondering van aankomst- en vertrekdagen. Het programma wordt ter plaatse in het betreffende hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sports-hotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als u alleen reist, bent u nooit alleen. In een sporthotel is het altijd makkelijk om nieuwe trainingsmaatjes en gelijkgestemden te vinden. Ga mee op trainingsreis met een bomvol programma en je doet mee wat je wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht niveau, en onderweg bepaal je zelf het tempo. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en hoeveel kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die tijdens de huidige week van de uitwedstrijd in het huidige hotel verblijven. Om te boeken, klikt u op de boekingslink aan de rechterkant en gaat u naar de huidige datum voor de trainingsweek, en boekt u gewoon uw reis zoals u gewend bent. Voor deelname aan de sessies is geen voorinschrijving nodig.

* Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 


Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en zijn bij de prijs inbegrepen wanneer je deze week een trainingsreis naar het betreffende hotel boekt.

Enkele lessen in het Playitas Resort vereisen een extra vergoeding. 

Datum & hotel: 

11 juli 2023, La Pared - powered by Playitas

29 oktober 2023, Levante - powered by Playitas

8 maart 2024, Aqua Vista, powered by Playitas

5 april 2024, La Pared - powered by Playitas

Vertrekpunt: verschillende luchthavens mogelijk tijdens het boeken.

Dit bevat:

  • Alle trainingen doordeweeks met gastinstructeur Eva Niklasson
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit

Boek La Pared - powered by Playitas

Boek Levante - powered by Playitas

Boek Aqua Vista, powered by Playitas

Vragen? Neem contact met ons op[email protected]

 


Over de instructeur

Eva Niklasson

Eva werkt al 35 jaar in de fitnessbranche, geeft groepstrainingen en krachttraining en werkt als personal trainer. Eva is gepassioneerd door het aanleren van oefeningen en het zien van de vreugde die zich verspreidt wanneer het effect van fysieke activiteit wordt bereikt. Eva gelooft dat iedereen aan een vorm van training kan deelnemen, zolang je je eigen niveau vindt en durft te durven zijn. Samen worden we sterk!

Over de hotels

La Pared - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas is het hotel voor diegenen die van een actieve vakantie houden en tegelijkertijd een rustige en vredige vakantie aan zee willen. Het hotel is schilderachtig gelegen in een rustige omgeving nabij het prachtige zandstrand van La Pared, dat beginnende surfers van over de hele wereld aantrekt. Het surfcentrum, dat ook verhuur heeft, biedt dagelijks golfsurfcursussen aan. De omgeving is perfect om te wandelen, hardlopen en fietsen en er zijn veel groepstrainingen en activiteiten om uit te kiezen voor degenen die dat willen.

Lees meer over La Pared - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas is een nieuwe toevoeging aan onze Playitas-familie, een sporthotel gericht op een actieve vakantie voor gezinnen, stellen, alleenreizenden en prestatiegerichte hobbyisten. Hier kies je het tempo en kun je zo veel of zo weinig trainen als je wilt, en het beste is dat de meeste activiteiten bij de prijs van de reis zijn inbegrepen, in wat we Sports Inclusive noemen. Levante - powered by Playitas aan de oostkust van Rhodos is perfect gelegen in een rustige omgeving, direct aan het strand van Afandou. Met een ongeëvenaard aanbod aan sport- en trainingsmogelijkheden, een heerlijk zandstrand, hoog hotelcomfort en royale zwembaden is alles aanwezig voor een geslaagde trainingsreis of actieve vakantie.

Lees meer over Levante - powered by Playitas

Aqua Vista - powered by Playitas

Het Apollo Sporthotel Aqua Vista – powered by Playitas biedt alles wat je maar kunt wensen van een complete zon- en fitnessvakantie waarbij gezondheid en welzijn centraal staan. Het hotel heeft verschillende nieuw gebouwde trainingsruimtes en de grootste hotelgym van Afrika met de nieuwste apparatuur. Doe dagelijks mee aan groepstrainingen onder leiding van een leider, oefen met serveren op de tennisbaan, speel populaire padel, ontwikkel je looptechniek op de nieuwe sprintbaan of daag jezelf samen met anderen uit in onze crossfitbox.

Lees meer over Aqua Vista - powered by Playitas