Vueling (VY)

vueling.com/nl

Vueling Airlines is een belangrijke Spaanse luchtvaartmaatschappij met een uitgebreid Europees netwerk. Gevestigd in Barcelona, biedt Vueling zowel charter- als lijndiensten en staat bekend om haar efficiënte en betrouwbare vluchten. Als dochteronderneming van International Airlines Group (IAG) is Vueling een populaire keuze voor betaalbare en comfortabele vliegopties. Passagiers genieten van moderne vliegtuigen en aanvullende diensten, zoals extra beenruimte en maaltijden aan boord. Voor de meest actuele informatie is het raadzaam om de officiële website van Vueling Airlines te raadplegen.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van Vueling.

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van Vueling.

Eten aan boord

Op Vueling Airlines kun je aan boord genieten van diverse maaltijdopties. Voor specifieke details over het aanbod aan boord, kun je de website van Vueling Airlines raadplegen.

Reserveer je stoel vooraf

Op de website van Vueling Airlines kun je voorafgaand aan je vlucht online inchecken. Door online in te checken, bespaar je tijd op de luchthaven en kun je je stoel kiezen voordat je vertrekt. Ga naar de website van Vueling Airlines en volg de instructies voor het online inchecken. Het is een handige en snelle manier om je reis voor te bereiden.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen.

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties