TAP Air Portugal

TAP Air Portugal (TP)

flytap.com/en-nl/

 

TAP Air Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal met een uitgebreid netwerk van vluchten binnen Europa en wereldwijd. Het biedt uitstekende klantenservice en comfortabele vliegervaringen. Als lid van Star Alliance zorgt TAP voor naadloze aansluitingen naar diverse bestemmingen. Raadpleeg de officiële website voor actuele informatie.

Bagage

  • Op de website de luchtvaartmaatschappij vind je alle details over toegestane bagagehoeveelheden en afmetingen voor zowel ingecheckte bagage als handbagage. Zorg ervoor dat je de specifieke bagageregels van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij controleert voordat je op reis gaat om onverwachte kosten en problemen op de luchthaven te voorkomen.

Meer over bagage aan boord van TAP Air Portugal.

Overgewicht en bijzondere bagage

Speciale bagage moet vooraf worden geboekt. Neem tijdig voor vertrek contact op met Apollo. Meer informatie over bijzondere bagage aan boord van TAP Air Portugal.

Eten aan boord

Op de website van TAP Air Portugal vind je informatie over hun in-flight catering met diverse maaltijdopties, waaronder warme maaltijden en speciale dieetmaaltijden. 

Reserveer je stoel vooraf

Bij TAP Air Portugal kun je je stoel vooraf kiezen tijdens het online inchecken of bekijk de mogelijkheid om je stoel te reserveren via de website van TAP Air Portugal.

Upgrade 

Op de website van TAP Air Portugal vind je informatie over de beschikbare upgrademogelijkheden voor je vlucht. Ontdek hoe je jouw reiservaring kunt verbeteren door te upgraden en geniet van extra comfort en voordelen aan boord. Voor specifieke details over de upgrades en hoe je deze kunt boeken, raadpleeg je de website van TAP Air Portugal.

Belastingvrij

Aan boord kun je een basisassortiment belastingvrije artikelen kopen.

Speciale behoeften

Neem contact op met Apollo zodat we je kunnen helpen met het boeken van de juiste assistentie.


Meer opties voor je pakketreis

Bagage inchecken, luchthaventransfers boeken of al je opties voor je pakketreis bekijken.

Ingecheckte bagage

Het is het gemakkelijkst, en het voordeligst, als je ingecheckte bagage toevoegt als optie bij het boeken van je reis.

Meer bekijken en boeken

Transfer van en naar de luchthaven

Met een vooraf geboekte transfer tussen luchthaven en hotel zal je reis soepeler verlopen. Reis veilig en gemakkelijk van en naar je hotel.

Lees meer en boek

Alle opties voor je pakketreis

We hebben allerlei opties die je aan je reis kunt toevoegen voor net dat beetje extra. Je kunt kiezen uit opties vóór de reis, tijdens je vlucht en op de bestemming zelf.

Bekijk alle opties