Beoordelingen van klanten over Quinta da Casa Branca

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

95% van de reizigers beveelt dit aan

1427 beoordelingen
Uitstekend
 
1248
Zeer goed
 
143
Goed
 
27
Minder goed
 
5
Onvoldoende
 
4

5 laatste beoordelingen

7-8-2023

door Nadia T

Mooi hotel met prachtige tuin.

Mooi, rustig hotel met prachtige tuin. Jammer dat er bij het ontbijt veel te weinig plaats buiten is. Binnen is het minder gezellig dus geeft stress wat niet te bedoeling kan zijn. Mooie zwembaden, twee restaurants waar je lekker kan eten.

 
2-7-2023

door annedI3971NL

Mooie plek

Zeer mooie tuin. Vriendelijke medewerkers. Koffers werden naar je kamer gebracht en ook weer voor je opgehaald. Ophaalservice vanaf het vliegveld. 2 zwembaden en een restaurant. Kamer wel wat gedateerd. Douchen in bad. Airco die hard nodig was werkte goed.

 
28-6-2022

door Mollemie Loenhout, België

Klasse hotel met super lekker eten !

Luxe hotel voor wie houdt van groen, rust en lekker eten. Zeer vriendelijk personeel. Niets is hen te veel. De kamers zijn zeer netjes, ruim genoeg met een leuk terrasje met 2 ligzetels. Geen drukte rond het zwembad. Het diner is zeker een aanrader.

 
7-7-2021

door bertm672

Quita da Casa Branca, een hotel met klase en stijl

Quita da Casa Branca is een paradijs op aarde, temidden van een grote subtropische tuin met bijzondere bomen en planten. We verbleven in een mooie, ruime suite in het indrukwekkende Manor House met prachtig uitzicht vanuit vier hoge ramen op de tuinen. Het restaurant was uitstekend. Het personeel was super-vriendelijk en behulpzaam. De Quinta straalt klasse en stijl uit, echt een topper. Dank aan het personeel voor een onvergetelijke vakantie.

 
19-6-2021

door wivineV4 Nieuwpoort, België

Pracht verlof in Madeira

Buitengewoon Fantastische personeels groep Uitstekend restaurant en een onberispelijke hulpbron aan de receptie Een tuin veel rijker dan de Jardim Botanical in Funchal De kamers werden met zorg en hygiëne dagelijks in orde gebracht , proficiat en dank jullie allemaal Wivine en Rudi