Beoordelingen van klanten over Orca Praia

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

84% van de reizigers beveelt dit aan

723 beoordelingen
Uitstekend
 
282
Zeer goed
 
300
Goed
 
95
Minder goed
 
26
Onvoldoende
 
20

5 laatste beoordelingen

14-8-2019

door Stijn-Heuvels Tielt, België

Met vrienden

*** Orca Praia is een goed hotel, propere ruime kamer. Alle met zeezicht. Ruime badkamer. Zeer ruim schaduwrijk terras. Airco is er niet maar is ook niet nodig. Ruim restaurant in buffet vorm. Ontbijt is goed met verschillende broodsoorten, vlees, kaas, fruit, enz. Diner ook in buffetvorm met keuze uit telkens 2 vlees- en visgerechten. Buffet wordt regelmatig aangevuld. Vlotte vriendelijke bediening. 's Avonds is de bar open, soms met orkestje. Is wel om 22.30u dus vroeg dicht. Mooi zwembad met zeewater, voldoende ligstoelen en zonnewering. Er is een poolbar met bediening. Lift tot op -10, daarna nog een flinke afdaling via trappen en hellend vlak naar het zwembad. Je moet een goede conditie hebben om van het zwembad naar de lift te wandelen.

 
7-6-2019

door Adrie K

Fantastisch

Hotel schitterend gelegen met uitzicht over zee. Kamers ruim en mooi groot balkon. Wel vloerbedekking in sommige kamers maar volgend jaar alles gerenoveerd. Shuttle bus naar Funchal of met de lijnbus 1 die om het half uur voor de deur stopt. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Eten gewoon geweldig elke dag was er iets anders. Snackbar ook goed en heel rustig aan het zwembad dus geen handdoeken leggen . Mooie wandelpromenade langs de zee. Met wat geluk zie je op je balkon de dolfijnen springen. Neem een verrekijker mee. Tot slot was dit verblijf gewoon fantastisch .

 
12-4-2019

door HenrietteBas Canico, Portugal

Groepsreis

Met de Wijnstudio maken wij vaak groepsreizen. Het Orca Praia hotel viel op door het vriendelijke personeel, de mooie ligging en de fijne kamers. Het ontbijt was heerlijk en erg uitgebreid. Wij komen hier zeker terug.

 
22-9-2018

door mariannelingerak

Fijn vakantie gevierd, heerlijk hotel, ruime kamer ,schoon en goed bijgehouden.

Fijne vakantie gehad, op loop afstand gezellige terrassen .voor borrel lunch of diner. De helling naar het zwembad en strand is pittig. Maar als je er bent is het goed vertoeven bij het zwembad en strand.

 
28-5-2018

door Jack E Sittard, Nederland

Zit zoveel meer in

Hotel heeft een geweldige ligging, tegen de klif aan en daardoor alle kamers zeezicht. Kamers zijn mooi groot. Alleen heel erg verouderd. Van de zetels in de kamer was de stof ervan af aan het bladeren. Thuis zou je ze bij het grofvuil zetten. De kast had eigenlijk zo goed als geen binnenwerk lees opbergruimte. Dus geleeft vanuit het koffer ipv netjes uit de kast. Badkamer was wel gerenoveerd en erg mooi en functioneel. Balkon ook erg groot, alleen jammer dat er dan alleen 2 plastic terras stoeltjes op staan en een klein tafeltje. Fijne is dat alle kamers zeezicht hebben en dus als je 's-morgens je ogen open doet je meteen lekker over de oceaan heen kijkt Restaurant is functioneel. Maar ook ouwe meuk erin. Alleen ontbijt gehad, dus geen lunch of diner. Was wel OK maar niets aparts. Alleen zwarte koffie. Dus geen automaat met vele variaties erin. Verder was er allerhande keuze tbv eten en drinken. Doodzonde dat de bar zo in en in saai is. De poolbar is wel gezellig maar deze sluit reeds om 1800u. Dus na 1800u ben je verplicht om naar boven naar de bar te verkassen. Nee dus. Zonde, hou de buitenbar open tot 0100u dan wordt er ook veel gedronken in het hotel zelf. Nu ben je bijna verplicht om 's-avonds je heil elders te zoeken. Kort samen gevat. Ligging hotel is perfect. Renoveer het eens grondig. en maak het wat gezelliger ook voor de avond. En zorg voor een lift tot aan het zwembad zodat die klim van 32 meter hoogte verschil ook na een gezellige avond haalbaar is.