Beoordelingen van klanten over Epic Sana Algarve

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Locatie
  • 5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

94% van de reizigers beveelt dit aan

1839 beoordelingen
Uitstekend
 
1446
Zeer goed
 
280
Goed
 
81
Minder goed
 
22
Onvoldoende
 
10

5 laatste beoordelingen

12-2-2024

door Reneke1961 The Netherlands

Tja geen 5 sterren!

We hadden een dure kamer junior suite. Dat was niet helemaal Epic. Helaas hebben een drietal dagen vreselijk stank op onze kamer moeten verwerken. Bleek een probleem met riool en afvoer. Verder zouden er meerdere restaurants moeten zijn en tijdens laagseizoen 1 of 2 dicht. Er bleek maar 1 super saai restaurant te zijn met een week lang dezelfde kaart. Voor alle ongemakken kregen wij 2 dimmers met drankjes. Bleek dat wij geen wijn mochten kiezen. Personeel met name Anastasia en Luis waren prima. We wilden direct weer vertrekken dat mocht niet ….policy. Ik zou dit hotel niet direct aanbevelen voor 2800 euro per week zij er betere opties.

 
6-9-2023

door Evelyn_Irving

Een uitstekende ervaring in Epic Algarve!

Een heerlijk verblijf dat alle verwachtingen overtreft. De kamer was boven de norm en de maaltijden - eersteklas buffeteten en uiterst efficiënt personeel. Wat een geweldig team heeft dit hotel voor hen gewerkt.

 
12-6-2023

door Bert T

Tophotel, zeker zijn 5 sterren waard

Fantastisch hotel. Alles voorzieningen zijn aanwezig. Van heerlijk eten in de verschillende restaurants tot verschillende zwembaden, de zee, prachtige kamers etc. etc. Personeel is supervriendelijk en wil alles voor je doen. Als ik dan nog een minpuntje kan noemen, dan is het het toilet op de kamer. Deze kun je met schuifdeuren afsluiten, maar is niet echt handig.

 
17-6-2019

door 84JanC84 Deerlijk, België

Lekker relaxen.

Zeer goed hotel met ontspannen sfeer. De kamer is ruim en gezellig (met Nespresso koffieapparaat). Ontbijt om van te genieten. Prachtige tuinen en gezellig vertoeven aan de zwembaden. De medewerkers zijn goed opgeleid, attent en correct.

 
14-5-2018

door Ellie L Gennep, Nederland

Happy birthday

Kwamen op de dag van mijn verjaardag aan. Na ingecheckt te zijn spullen op kamer rondje gemaakt. Het ziet er hier prachtig uit mooie aangelegde tuinen en diverse zwembaden. Tot nu geen handdoeken die door Duitsers op de bedden worden gelegd. Plek genoeg. Bij terugkomst stond er een fles wijn en verjaardagstaart zeer attent. Nette mensen fijne locatie wel fijn om een auto te hebben. Maar ook lopend zijn er in de buurt paar restaurantjes.