Diner in Mondo hotel

Mondo Eten & Drinken

In onze Apollo Mondo Family Resorts kun je tijdens je vakantie altijd genieten van goed bereide maaltijden. Samen met de meesterkok Christoffer Magnusson-Domeij hebben we Mondo Food & Beverage ontworpen - een geheel uniek concept met de nadruk op goed en gezond eten. De kinderen hebben natuurlijk hun eigen buffet om uit te kiezen.

Gezond eten bij Apollo Mondo

Goed en gezond eten

Het idee van Mondo Food & Beverage is dat het hele gezin goed bereide en gezonde gerechten moet kunnen eten, en als je een speciaal dieet volgt of een allergie hebt, moet het makkelijk zijn om de juiste te vinden. De kinderen hebben een speciaal samengesteld menu en je krijgt ook de kans om kennis te maken met de echte lokale keuken.

Mondo Café in het Mythos Beach Resort hotel op Rhodos

Welkom bij Mondo Café!

Apollo's koffie- en sapbar Mondo Café is een oase in een oase - een plek voor het hele gezin om rond te hangen en te genieten van dat beetje extra. Het cafépersoneel is getraind in de kunst van het maken van de perfecte latte en het produceren van een speciale koffie voor veeleisende smaakpapillen. Natuurlijk kun je ook echte Griekse koffie, cappuccino, espresso, verschillende soorten vers geperste sappen, yoghurt, lokaal gebak en ijs met toebehoren kopen. Het café draagt ​​de handtekening van de bekende decorateur Jon Eliason.


Bij Apollo Mondo Family Resorts

Bestemming

Classificatie

Prijs

Afstand tot het strand

Afstand tot het centrum

Dit moet de accommodatie hebben/aanbieden

Zon & strand

Eten en drinken

Maaltijden

Kamer/appartement

Gezondheid

Overig

Aanbevolen hotels

Type accommodatie