Beoordelingen van klanten over Cook's Club Ialyssos Rhodos

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

164 beoordelingen
Uitstekend
 
118
Zeer goed
 
32
Goed
 
10
Minder goed
 
4
Onvoldoende
 
0

5 laatste beoordelingen

17-8-2023

door Joost D

Helemaal goed

Alles was tot in de puntjes geregeld. We hadden half pension, dus ‘s avonds het diner inclusief (tot €18,- en excl. drankjes). Vaak live muziek onder het eten bij het zwembad. Het ontbijt was ook erg goed. Alle personeel ook erg vriendelijk.

 
13-6-2024

door Ben C

Puur genieten!

Super Hotel, genieten van begin tot einde. Wel iets meer voor jongvolwassenen en minder voor ouder publiek.Bij elk probleem helpen ze je meteen verder en maken je reis zo aangenaam mogelijk. Lekker eten,goede cocktails… zeker voor herhaling vatbaar!

 
14-5-2023

door sjarlotje85

Fantastisch hotel

Het is een fantastisch hotel. Echt een klein schalig hotel. Service is perfect. De mannen achter de maken fantastische cocktails. De chefs in de keuken maken geweldig eten. Katharina is een fantastische vrouw en helpt je met alles. Bravo voor christos de eigenaar . Tot heel snel weer. Dit is echt een top hotel

 
15-7-2022

door lisadE7034YP

GRANDIOOS!

We hebben echt ontzettend genoten in het Cooks Club hotel! Super fijn zwembad waar het personeel alles voor je doet en ze zo ontzettend vriendelijk zijn! De prijs kwaliteit is ook echt super, daarnaast heel handig om een auto te huren voor naar het centrum, maar de taxi service is ook mogelijk want het hotel kan alles voor je regelen! Een echte aanrader dus! Wat ons betreft gaan we ook nog de andere Cook clubs hotels opzoeken!

 
11-6-2022

door Bontemps2019 Antwerpen, België

Relax, coctails , lounge vacation

De club is open van mei 2022. Alles ruikt nog naar nieuw! Rustig gelegen. Adults only. Met de bus ben je zo in de drukte van Rhodos stad . Kamers zijn ibizastijl Ingericht. Zwembad is zalig. Ontbijt is uitgebreid. Je kan snacks en lunch diner eten in de bar aan het zwembad. Het personeel doet alles, om je een aangename vakantie te bezorgen. Lounge sfeer, yoga smorgens …. Doe zo voort zou ik zeggen 👍🏻