De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

60% van de reizigers beveelt dit aan

51 beoordelingen
Uitstekend
 
25
Zeer goed
 
15
Goed
 
8
Minder goed
 
1
Onvoldoende
 
2

5 laatste beoordelingen

18-9-2019

door Greta G

Prima verblijf .

Ruime studios , rustig gelegen en toch dichtbij centrum. Wij hadden bij aankomst met onze huurauto va het vliegveld wat moeite om het te vinden, er staat geen bord met Margarita bij de weg die je moet inslaan om er te komen helaas. Maar met Google Maps is het gelukt. Eigenaar gaf aan dat het ook mogelijk is om door zn zoon opgehaald te worden va het vliegveld voor 70 euro. ( normale taxiprijs is 90 euro zagen we). Wij moesten steeds 50 traptreden op voor onze kamer en naar het zwembad en bar is bijna 100 treden! Wordt erg goed schoongemaakt dat is prettig. Er zijn 2 prive parkeerplekken voor de gasten voor de deur.

 
10-6-2016

door btdathomson Alkmaar, Nederland

Zeer fijn verblijf

Dit jaar reizen wij voor het vijfde jaar af naar Parga. Parga is prachtig en er is veel te doen in de omgeving, het eten is goed en de mensen heel vriendelijk. Elk jaar verblijven wij in Margarita studios en dit bevalt heel goed. Eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam, de kamers schoon en netjes. Dagelijks worden deze schoon gemaakt en het ontbijt is goed.(voor maar €6,-) Zwembad is heerlijk en de service aan de poolbar is top. Al met al altijd heel prettig verblijf gehad.

 
15-8-2013

door DanielleDB91

Niet voor herhaling

Lokatie is prima, 10 min lopen van de stad, winkels 3 min. Studio was schoon,schoonmaak prima. Echter was het zwembad vies,stonk het water en was het ongezellige bedoeling. De kamers zijn zeer gehorig je hoort je bovenburen gewoon plassen. Trappen zijn lawaaerig en als je slecht te been bent is het niet te toen.Geen zonnescherm en de arco kost 7.50 pet dag.Kortom voor slapen prima maar meer ook niet. Volgende keer gaan wij naar vila angelika aan het begin van de straat die is top!

 
27-9-2022

door Maria P

The best!

The best and friendliest staff! The view from the pool is magnificent, the cleaning immaculate and the beers cold and delicious. It’s very quiet and calm at night. The breakfast was delicious with a good variety. I will definitely come back next year!

 
13-9-2022

door majlspersson Sundsvall, Zweden

Love Margaritas but not the noicy scooters

Margaritas is a very nice house near to beaches and to the citycenter. Not Margaritas fault but we and other guests talked about all the scooters, moped, motorcycles and cars on the little tiny street outside ... and all over Parga. Maybe the inhabitants is used to the noice and to give space to the vehicles when you are walking in Parga but this was my second week this summer in Parga and I dont't like it.