Restaurant op het strand in Ierapetra

Eten en drinken in Ierapetra en Koutsounari

Goed eten is een vanzelfsprekend onderdeel van je vakantie en in Ierapetra en Koutsounari mis je die ervaring niet. Hier vind je zowel het restaurant midden op het strand als ontspannen cafés met ligstoelen. Lees hier meer over wat je niet mag missen aan restaurants!

Authentiek Grieks restaurant, Ierapetra

Restaurant Zorbas

In Ierapetra vind je het restaurant Zorbas dat Griekse lekkernijen serveert voor alle smaken. Het restaurant is prachtig gelegen aan het water, zodat je zowel van het uitzicht als van het eten kunt genieten.

Waikiki Café

De strandbar Waikiki Café is een gezellige ontmoetingsplaats in Ierapetra met een ontspannen sfeer. Het serveert drankjes, koffie, sap en lichte maaltijden. Als je wat extra zon wilt opsnuiven, zijn er ligstoelen om op te zitten.

Prachtig Pelagos Restaurant aan zee

Pelagos Sea Side restaurant is een prachtig restaurant aan het strand in Koutsounari. Bestel een heerlijk visgerecht en geniet van de heerlijke sfeer aan het water.

Langs de havenboulevard

Het restaurant Siciliana ligt aan de kust van Ierapetra. Het serveert smakelijk eten met voor elk wat wils.

Bezoek Makrigialos

Coukos Island is een café gelegen aan het strand in Makrigialos. Als je iets te eten en te drinken koopt, zijn een gratis ligstoel en parasol inbegrepen!

Prachtig uitzicht bij Vai

Op het prachtige, met palmen omzoomde Vai Beach ligt het Vai Café, dat een indrukwekkend uitzicht biedt op de Vai Baai.


Vind jouw reis