Beoordelingen van klanten over Gouves Bay

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

0% van de reizigers beveelt dit aan

380 beoordelingen
Uitstekend
 
161
Zeer goed
 
103
Goed
 
42
Minder goed
 
36
Onvoldoende
 
38

5 laatste beoordelingen

10-10-2022

door gerritd608

Slecht

Nog nooit zo’n slecht hotel gehad. We vroegen om een rustige kamer, vervolgens is er vanaf 11 uur ‘s morgens tot ‘s avonds laat disco gedreun te horen. Bedden te hard en eten slecht. Laatste drie dagen in het dorp gegeten. Zou het niemand aanraden, links laten liggen, er zijn betere hotels.

 
21-9-2022

door jobo992

Top vakantie!

Top vakantie! Wij hebben hier een heerlijke vakantie gehad. We werden goed ontvangen door de Transfer op het vliegveld. We kwamen laat in de avond aan en ze hadden pakketjes met eten voor ins klaargemaakt. Al het personeel is heel vriendelijk en maken graag tijd vrij om met ons zoontje van twee een praatje en een grapje te maken wat hij heel erg leuk vind. Het eten is er ook elke dag weer erg goed, genoeg keuze en elke dag afwisseling, ook in de keuken en restaurant vriendelijk personeel. Bij de bar is er genoeg keuze uit dranken en voor de cocktails hoef je niks extra te betalen. De kamers zijn erg netjes en zien er goed uit. Gouves Bay Hotel zit midden in Gouves dus je kan alle kanten op. Ik raad dit resort iedereen aan en wij komen zeker een keer terug!

 
21-9-2022

door 625romyn Heerhugowaard, Nederland

Geweldig hotel!

We zitten hier nog tot 24 september een vinden het nu al jammer dat we hier nog maar 3 dagen zijn. Het is echt in 1 woord; geweldig! Het eten is perfect, uitgebreid en heerlijk en elke dag wat anders. De kamers worden elke dag goed schoongemaakt en is van alle gemakken voorzien. Voor ons zoontje van 2 de eerste keer op vakantie en iedereen van het personeel is zó lief met hem. Komen hem elke dag even uitgebreid gedag zeggen, wat hij geweldig vindt. Het personeel zorgt er echt voor dat je hier aan niks ontbreekt. Dankjewel Gouves Bay!

 
6-6-2023

door Peter H

Gouges Bay hotel

Just waiting for our transfer coach back to the airport excellent staff all the way from reception to the bar Food very good drinks excellent and entertainment also very good. Nico on the bar all his cocktails very good nothing two much trouble

 
31-5-2023

door Ariadna P

So in love with the magic show by David!

The hotel and all its services are wonderful, but the best has been the magic show by @davidmaestromago, it has been an incredible show. We have been delighted with his professionalism and creativity, it has been magical!