Beoordelingen van klanten over Aqua Vista – powered by Playitas

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

72% van de reizigers beveelt dit aan

2614 beoordelingen
Uitstekend
 
2125
Zeer goed
 
302
Goed
 
110
Minder goed
 
37
Onvoldoende
 
44

5 laatste beoordelingen

15-2-2024

door Sharon M

Heel tevreden met goed eten. ☺️

Mooi hotel waar alles verzorgd wordt. Als je van sporten houdt is hier van alles te doen: sportschool, olympisch bad, padel, tennis etc etc. Je moet hier wel voor betalen, of boek via Apollo (dan is het ingevroren). Voor de rest ontzettend schoon en aan te raden!

 
4-2-2024

door Marijn P Wijchen, Nederland

Top vakantie

Het was erg leuk ook mooi weer, het is net zomer voor ons, het personeel vind het wel koud. Deze review is wel op aanvraag, maar we schrijven het met plezier. Personeel is heel aardig en doen hun best om altijd een praatje te maken. De kussens zijn goed, wessel(een vriend van mij) lag er wel flink op te zweten maar hij heeft ook zo'n nat nekkie.

 
29-11-2023

door Quest686624

Perfect Hotel

Goed hotel met vriendelijke medewerkers. Eten is goed. Zwembad is warm. Kamers zijn schoon. Er is voor iedereen wat te doen. Ik kan het iedereen aanraden om hier heen te gaan. Wij willen de medewerkers, management en directie van Pick Albatros bedanken.

 
1-11-2023

door maityv2022

Top hotel

Heel tof hotel. Met een groep 20 vrienden gekomen. En kijken uit voor volgend jaar terug te boeken. Bediening, animatie, personeel. Alles is super. Iedereen super behulpzaam. Wij komen zeker terug!

 
7-10-2023

door 271twanv

Top hotel

Het hotel is erg schoon en mooi, het eten is erg lekker de bediening is erg aardig en staan steeds voor je klaar,het strand is wat minder maar het zwembad is heerlijk we zijn met vrienden geweest en komen hier graag terug,animate is erg leuk, de kamers zijn goed. Komen graag terug.