Kamertypes op Constantino Bros Athena Beach

Deluxe kamer

Deluxe kamer met een balkon en uitzicht op zee. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 30 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Familiesuite

Deze familiesuite heeft een balkon en uitzicht op zee. Een slaapkamer en een woonkamer. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bedden in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Twee badkamers, beide met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 47 vierkante meter.
Aantal personen: 2-4 personen, waaronder 2 kinderen.

Juniorsuite, privé zwembad

Junior Suite met privézwembad, grondterras met ligbedden en uitzicht op zee. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in slaapbank. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 31 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Superior kamer

Superior kamer met balkon, sommige met zeezicht. Twee eenpersoonsbedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Superior kamer, gedeeld zwembad

Superior kamer met grondterras en toegang tot gedeeld zwembad. Twee eenpersoonsbedden en de mogelijkheid van een extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met bad en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 2-3 personen.

Tweepersoonskamer

Tweepersoonskamer met balkon, sommige met zeezicht of beperkt zeezicht. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid tot extra bed voor een derde persoon. Wifi, airconditioning en kluisje inbegrepen. Koelkast. Waterkoker en koffie en thee. Espressomachine. Tv met internationale zenders. Strijkijzer en strijkplank. Föhn. Badjassen en hotelslippers. Badkamer met bad of douche en toilet. Schoonmaak 7 keer/week.

Grootte van de kamer: ongeveer 26 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen/2-3 personen.

Voordeelkamer

De voordeelkamers zijn een beperkt aantal kamers met douche en toilet voor degenen die aan Constantino Bros Athena Beach willen verblijven maar niet geven om locatie of uitzicht. Een patio kan ook niet worden gegarandeerd. Het hoeft niet een van de kamertypes te zijn die hier worden gepresenteerd.

Aantal personen: 2-3 personen.