Reizen naar Paphos

Welkom in de zonnige kustparel Paphos of Pafos zoals velen het ook wel noemen in het zuidwesten van Cyprus! Hier kun je ontspannende dagen doorbrengen op de fijne stranden, waar de kristalheldere Middellandse Zee uitnodigt tot zwemmen. Combineer zonnebaden en zwemmen met een bezoek aan enkele van de interessante en historische bezienswaardigheden rond Paphos. Van Paphos wordt ook gezegd dat het de geboorteplaats is van Aphrodite, de Griekse godin van de liefde, dus waarom niet van de gelegenheid gebruik maken om je liefde hierheen te brengen?Weer

jan 16°c
feb 16°c
mrt 17°c
apr 20°c
mei 23°c
jun 27°c
jul 29°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 25°c
nov 22°c
dec 18°c
7,5 van 10 Paphos
Cijfer van onze gasten, gebaseerd op 118 beoordelingen

Alle bestemming(en) Cyprus

Fig Tree Bay

De hele kust wordt vaak Fig Tree Bay of Protaras genoemd, maar het gebied bestaat eigenlijk uit een aaneenschakeling van verschillende heerlijke stranden en leuke vakantieplaatsen. Het rustige tempo en de ondiepe stranden maken de bestemming een voor de hand liggende keuze voor gezinnen met kinderen en stellen die in een rustigere omgeving willen verblijven.

Ayia Napa

Op vakantie naar Ayia Napa kun je rekenen op zonnig weer, ongelooflijke stranden en een turkooisblauwe zee. Ayia Napa staat bekend om zijn nachtleven en is ook zeer geschikt voor een ontspannende vakantie met zijn tweetjes in een van onze hotels aan het strand. Dankzij het heerlijke strandleven in combinatie met een gevarieerd aanbod aan alles van goede excursies tot charmante restaurants is Ayia Napa een van de meest geliefde bestemmingen op Cyprus.

Coral Bay

Reis naar Coral Bay aan de zonnige westkust van Cyprus! Hier kun je je verheugen op een vakantie vol zon en zee, tavernenachten en een prachtige omgeving.

Limassol

Limassol in het zonnige Cyprus is de perfecte bestemming voor wie ontspannende dagen op het strand wil combineren met lange tavernenachten, heerlijk winkelen en leuke excursies. Dwaal door de steegjes van de oude stad of maak een wandeling langs de boulevard en geniet van zowel het strand- als het stadsleven. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie!