De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

71% van de reizigers beveelt dit aan

152 beoordelingen
Uitstekend
 
77
Zeer goed
 
40
Goed
 
19
Minder goed
 
8
Onvoldoende
 
8

5 laatste beoordelingen

8-8-2021

door Patrick_1971_Kemp

Heerlijk hotel op een heerlijke locatie !

Vallemar is wat je van een 4* hotel mag verwachten, schoon, ruim, professioneel. Medewerkers maken het gasten naar de zin en niets is teveel. Het hotel ligt op een A-locatie en is dé blikvanger van de boulevard van Puerto de la Cruz. Afgelopen jaren is er fors gerenoveerd en dat zie je. De kamers zijn ruim, zeer schoon en worden dagelijks goed bijgehouden. Hoogtepunt is het dakterras met zwembad en gezellige bar, het uitzicht vanaf die plek is werkelijk fenomenaal. Het was dan ook één van onze favoriete plekjes. Als we teruggaan naar Tenerife, dan zeker weer naar Puerto en niet naar de zandbak in het Zuiden. Vallemar staat dan bovenaan ons lijstje om weer te verblijven.

 
19-8-2019

door bartw738 Tenerife, Spanje

Prachtig gelegen hotel

Ik heb hier met mijn vriendin 9 dagen met plezier doorgebracht. Het hotel is naar mijn mening de mooiste van de boulevard. Direct als je binnenkomt is het mooi, alles ligt er strak bij. Het personeel is super aardig, vooral in het restaurant! De kamer was netjes, de bedden lagen heerlijk en het was allemaal schoon en modern. Het zwembad is compact, maar fijn. Lekkere ligbedjes, fijne parasols en er waren altijd bedjes/parasollen vrij! Het hotel is mooi gelegen en het eten is niets over te klagen. Veel keuze, ook uit groente en het warme eten is warm en het koude koud. Al met al een top hotel en wij komen hier zeker terug!

 
9-5-2019

door pietekoken Lokeren, België

Niet geheel naar wens

Een niet volledig gerenoveerd hotel,kamers zijn enkel de badkamer vernieuwd,en het wc was lek,te dunne hoofdkussens op het bed,meubilair dat versleten was,er waren zelfs braaksporen aan de minibar ,het terras was wel in orde,enkele lichten deden het niet evenals de airco,het ontbijt was in orde.

 
4-10-2018

door Tenope Lovendegem, België

Goede klassieker met schoonheidsfoutjes

Hotel ValleMar is goed gelegen aan een verkeersvrije wandelboulevard.Heb je een huurwagen dan raad ik ten stelligste de parkeergarage van het hotel aan (bij te betalen) als je wil vermijden om een half uur te moeten zoeken naar een parkeerplek(je).Grotendeels gerenoveerd hotel waar je je goed voelt,vriendelijke crew,mooi restaurant waar de buffetten van een bovengemiddeld niveau zijn.Ik had een kamer die wat gedateerd was,maar er blijken ook vernieuwde kamers te zijn. Voor de dagprijs dat het hotel vraagt vind ik het ABSOLUUT NIET KUNNEN dat er een toeslag gevraagd wordt voor de safe,en het koelkastje enkel op vraag én ook betalend wordt geleverd op de kamer...Dit is werkelijk je reinste onzin... De WiFi is nog nét inbegrepen in de prijs. Omslachtig systeem met towelcard voor zwembad waarbij je eerst naar de receptie moet om een speciale voucher... Al bij al een goede plek om een tijdje te verblijven maar prijs/kwaliteit loopt een en ander krom...

 
19-2-2024

door 136geraldineh

Very mixed- watch out for smells

A 5 day stay at this expensive hotel. Beautiful sea views, nice staff. A bit tatty for the price. But the room stank - a mixture of sewage, fried food & smoking and worse with windows closed. Chose your room carefully- the hotel says it is aware of this problem in certain spaces. Eventually moved room - management unhelpful.