Beoordelingen van klanten over Stella Polaris Oro Blanco

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 3,5/5 Slaapkwaliteit
  • 3,5/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

60% van de reizigers beveelt dit aan

1613 beoordelingen
Uitstekend
 
471
Zeer goed
 
581
Goed
 
292
Minder goed
 
103
Onvoldoende
 
166

5 laatste beoordelingen

23-3-2019

door marjan s Oostzaan, Nederland

leuk appartement maar verwacht geen luxe.

we hadden een mooi appartement maar gelegen aan de weg waar het wel druk was. vond het drink gelegenheid wel wat verouderd. keuken mag ook wel wat aan gevuld worden met wat meer pannen. wij kookten zelf omdat wij verbleven maar geen vakantie was.

 
6-3-2017

door Vdberg_carmen

Teleurstelling

De kamers zijn zeer teleurstellend. Bedlakens zitten onder de vlekken en op de handdoeken zitten haren dat niet van ons zijn. De schoonmakers komen elke dag langs, maar ipv handdoeken en lakens vernieuwen worden die alleen maar opgevouwen en bedden worden alleen maar opgemaakt. Nu na de 3e dag hebben wij nog steeds de zelfde handdoeken en onze bedden is ook niet verschoond. Het personeel is alles behalve vriendelijk en doen alsof ze je niet begrijpen. Op de kamers zijn bakplaten aanwezig, fijn. Maar ze doen het niet ;).

 
20-3-2016

door werdlerswereld Amsterdam, Nederland

zeer gemiddeld en waarborg in cash vragen is echt te gek voor woorden

Niet voor herhaling vatbaar. Locatie aan doorgaande weg is niet ideaal, maar kan zeker slechter. Zwembad OK, personeel bij de pool ook, maar bij de receptie niet erg meewerkend en zelfs onvriendelijk (met uitzondering vrouwelijke receptioniste). 20 euro voor 1 week internet is belachelijk en hetzelfde geldt voor het vragen van een deposit van 30 euro pp. Zit je met 7 man in een kamer dan is dat meteen 210 euro. Schoonmaak zeer onregelmatig en aan het einde van de week ???

 
26-10-2015

door Bastiaan N

Niet heel duur dus je krijgt voor wat je betaalt!

7 dagen in dit appartement verbleven met 5 personen. Genoeg ruimte voor 5/6 personen in het app. Maar als je gaat dpuche hebben de laatste 2 koud water omdat de boiler leeg is. De douchekop hangt niet optimaal en kon ook niet goed versteld worden. Sochtends en savonds beestjes op het aanrecht/keuken. Een soort vliegjes/mieren niet zo heel fris. Kookplaat functioneerd prima! Voor de rest goed bevonden voor hey geld wat betaald is. Zwembad en personeel zijn top. Volgende keer als we weer tenerife bezoeken gaan we meer richting los christianos. Daar is het mooie strand en de betere restaurantjes, want de meeste in las americas zijn niet goed.

 
14-2-2024

door SandK99 Peterborough

Good value basic apartments

5th time here,apartments are well situated,basic,dated but well equipped, clean and good value for money. All staff very welcoming and friendly, we prefer the rooms overlooking car park as they get sun on the balcony for most of the day and are quieter