Beoordelingen van klanten over Piramides Resort

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 3/5 Slaapkwaliteit
  • 3/5 Kamers
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 3,5/5 Hygiëne

43% van de reizigers beveelt dit aan

4213 beoordelingen
Uitstekend
 
523
Zeer goed
 
1118
Goed
 
1129
Minder goed
 
596
Onvoldoende
 
847

5 laatste beoordelingen

22-3-2022

door Cees K Den Haag, Nederland

Gehorig met slecht publiek

Dit complex bevat appartementen en hotelkamers met all in mogelijkheid. Heel veel Engelse gasten, met name mannelijke groepen, die wel van stevig innemen houden en bijzonder luidruchtig zijn. Niet alleen overdag maar met name laat op de avond en s’nachts. Wij hadden een kamer recht boven de ingang en dat is niet aan te bevelen. 20 of meer bussen en taxi’s brengen en halen gasten gedurende de dag. Het zwembad is groot. Er zijn genoeg ligbedden maar ook hier kom je niet echt tot rust. Wifi moet je kopen, achterhaald denk ik. Het keukentje is minimaal ingericht. Een waterkoker en een magnetron. Geen steelpannetje. Bij navraag wel gekregen.De kamers worden prima schoongemaakt. Dit alles voor ons is geen reden om nog een keer terug te komen, ondanks de uitstekende centrale ligging.

 
4-3-2019

door Robbedoes1951 Westervoort, Nederland

Wintervakantie

Prima Hotel. Was enigszins gedateerd, maar brandschoon. Personeel was vriendelijk en behulpzaam We hadden een All In Arrangement. De maaltijden waren prima en er was ruim voldoende keus. Na elke genoten maaltijd werden de tafellakens verschoond zodat je nooit de kruimels van je voorganger hoefde weg te vegen. Er was voldoende keus en variatie. Zwembad was mooi en schoon en de waterkwaliteit werd regelmatig gecontroleerd. Het enuige nadeel waren sommige Engelsen die nogal luidmoerig waren, maar s nachts geen last van gehad.

 
31-12-2018

door HenenMar

10 dagen de sfeer mogen proeven met de kerst, gewoon goed voor deze prijs

Zeer vriendelijk personeel, gezellig hotel, mooi centraal gelegen. Buffet was goed al is het warmhouden wel een aandachtspunt. Als je 3 sterren boekt moet je er geen 5 verwachten! Een wat zachter matras zou ik ook als aandachtpunt willen geven

 
10-8-2018

door 387martinen

vakantie 2018 augustus,

Geen aanrader,te ver van strand voor minder validen.Douche lekte.Zeer oud gebouw,geen airco.Ventilator te betalen.Kakkerlak in de refter op onze tafel.Personeel aan de receptie was wel behulpzaam.De kamers waren niet zo proper,de douche was schimmel op de muur.

 
20-2-2024

door R_string

Worst hotel I’ve ever stayed in

Worst hotel I’ve ever stayed in. I wouldn’t even call it a hotel, more like a prison. Groups of lads stood outside our balcony smoking weed when we arrived. The same lads kept us up EVERY SINGLE NIGHT. Fighting at the early hours, playing loud music all through the night, screaming and shouting. They pushed each other and anything else they could find into the pool at 4am in the morning. Cockroaches in the room. Location was good, but I’d rather have slept in the car park than in that hell hole.