Beoordelingen van klanten over La Plantación del Sur Vincci

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

89% van de reizigers beveelt dit aan

5031 beoordelingen
Uitstekend
 
3793
Zeer goed
 
809
Goed
 
272
Minder goed
 
83
Onvoldoende
 
74

5 laatste beoordelingen

2-2-2024

door Guy D Leuven, België

Prachtige ervaring. Het onthaal was vriendelijk en adequaat. De kamer was groot en zeer comfortabel

Het ontbijt was perfect 'ooit zo een uitgebreide keuze gezien. De zwembaden en tuinen zeer goed onderhouden. De lucht aan het zwembad was beperkt maar afwisselend. Een zeer goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De kamer en het personeel waren elke dag opnieuw in perfecte staat en uiterst vriendelijk

 
11-12-2023

door FlesjeNL Nederland

Perfect hotel, great service!

Voor de tweede keer hier en opnieuw bevestiging wat een fantastisch hotel!!! Heerlijk grote kamers, prachtig uitzicht, fantastisch ontbijt en super vriendelijk en fijn personeel! Met mijn verjaardag heel attent verrast met cava en taart, hoe mooi! Hebben hier heerlijke dagen met mijn ouders gehad en echt vakantie gevierd. Thank you!

 
24-11-2023

door christinej417 Grimbergen, België

Klasse en rust

Dit hotel straalt klasse uit. Het hele team begroet je met de glimlach. Het eten is er heerlijk. De kamers super comfortabel. Aan de receptie worden al je wensen en vragen ingelost. Hier krijg je waar voor je geld. Een aanrader in het zuiden van Tenerife!

 
7-11-2023

door lieven2021 Blankenberge, België

Teleurstellende 5*

Dit hotel is zeker geen 5* waard. Vooral de bufetten 's avonds waren van teleurstellende kwaliteit. Men werkte heel veel met resten van maaltijden die de vorige avond op het buffet lagen. Het eten was NOOIT warm maar altijd lauw DUS koud als je ermee aan je tafel kwam. Vroeg je een glas huiswijn dan goot men dikwijls een bijna lege fles in je glas en vulde daarna aan met een andere fles die ze dan nog snel gingen halen (nog nooit meegemaakt in een 5*). Wachttijden voor een tafel konden oplopen tijdens piek-uren (men zei dat het hotel té vol zat....). De focus ging meermaals naar een groep mensen die hun trouw daar kwamen vieren; een groot deel van de staff was daar dan al vroeg op de dag mee bezig en dan zag je dat ook aan het eten op het buffet....verwerkte resten die in potjes of op schaaltjes voorgesteld werden met wat sla, pasta...opsmuk dus maar smakeloos. Het tentoongestelde fruit op het buffet was van matige tot slechte kwaliteit (platte kiwi, pruimen met vlekken, gevlekte bananen....) Noch onze smaakpapillen, noch onze darmen werden daar verwend, enkel heel erg veel geld voor betaald....

 
25-10-2023

door janine133 Den Haag, Nederland

Fantastisch hotel

Prachtig hotel, mooi aangelegde tuin met zwembaden, prachtig uitzicht. Personeel zeer vriendelijk. Restaurants ook erg goed qua zowel service, ligging als kwaliteit. Alles zeer netjes, ruim en mooi aangekleed. Kamer ook schoon, zeer ruim en luxe. Strand op loopafstand, centrum iets verder maar prima met taxi te bereiken voor een lage prijs. Sfeer in het hotel was heel goed ook onder de gasten, relaxed en rustig. Wij hebben met het gezin ( 2 kinderen) een heerlijke vakantie gehad. Wij gaan zelden op vakantie naar eenzelfde locatie of hotel, maar we gaan hier zeker terugkomen.