Beoordelingen van klanten over Corallium Dunamar by Lopesan

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

81% van de reizigers beveelt dit aan

1635 beoordelingen
Uitstekend
 
813
Zeer goed
 
520
Goed
 
183
Minder goed
 
82
Onvoldoende
 
37

5 laatste beoordelingen

17-2-2024

door DiethardV1

Bezoek aan de Grote Kanarie

Het buffet is uitgebreid en zeer lekker. Het uitzicht fantastisch en de bediening zeer vriendelijk en correct. De bar heeft een uitgebreid aanbod aan cocktails, persoonlijke favoriet is de Italian Job Tip: bezoek zeker de wellness voor een massage.

 
10-2-2024

door Sophie V

Heerlijke cocktails

Samen met mijn familie lekker op de zaterdagavond naar Nereo kwamen we hier voor een drankje. Ik bestelde een “scroppino zonder room” dit was geen enkel probleem. Ik kwam er bij het drinken achter dat de scroppino gemaakt werd met Grappa, dat is niet helemaal mijn ding, overigens vond mijn moeder hem de lekkerste ooit. Tijani de ober kwam met een vervangend drankje: Frozen Pornstar, deze was echt goddelijk! Bedankt Tijani voor deze geweldige service!

 
7-1-2024

door EHVDINKYS Eindhoven, Nederland

Veel geld voor een schamele ervaring ineen adults All Inclusive hotel

De gemeenschappelijke ruimtes van het hotel zijn netjes gerenoveerd, helaas zijn de kamers nog niet onderhanden genomen. Verlichting die hapert, TV die scheef hangt, muf en weinig water uit de kraan. Slot van de badkamer dat niet functioneert. Meest erg is dat voor circa 400 euro per nacht (All Inclusive) niet eens voorzien wordt in een flesje water op de kamer. UIt de dispensers mag je geen flesje vullen en goede koffie wordt er ook niet geserveerd. Na het ontbijt moet je voor dezelfde gore bak koffie 6 verdiepingen lager naar het zwembad. Iets anders is namelijk nog niet open. De andere drankvoorziening laat ook te wensen over, zoete ready made cocktails en als je extra betaalt kan er wel goede koffie geserveerd worden. Tijdens de feestdagen kun je voor extra geld een fles wijn er bij kopen maar dat wil je als AI gast toch niet? Je betaald al extra voor de feestdafen.De beschikbaarheid van de snacks beperkt zich ook tot 1 uur van beschikbaarheid. Dit voor het geval je geen zin hebt om steeds in het buffetrestaurant aan te schuiven (wat trouwens wel prima eten was). Kortom, we voelen ons aardig bekocht, ook vanwege het magere entertainment programma tijdens de feestdagen. Kerst- en oud op nieuw waren niet feestelijk en voor de gasten volledig onduidelijk wat er nu op het programma stond. Rond een uur of twaalf waren een handje vol mensen aan het dansen op luide live muziek, maar van een gezellig feest (zoals de Spanjaarden dat wel degelijk kunnen) was absoluut geen sprake. Enfin, Corallium Dunar (Lopesan) ziet ons niet meer terug!

 
5-1-2024

door Jan V België

Ontspannen vakantie met rust en lekkere maaltijden.

De eerste indruk was wat rommelig. Geen begeleiding naar de kamer en 'zoek het maar uit' mentaliteit. Iets te lange wachttijden aan receptie en bars. Verder prima mooi hotel met geweldige ligging. Heerlijke buffetten.

 
8-11-2023

door Marianne v

Lekker adults only hotel

We hadden een kamer op de twaalfde verdieping, uitzicht op zee. Nette kamer met prima badkamer met een regen- en gewone douche. Kluisje bij gehuurd voor in de kamer. Lekkere adults only, eten is goed en personeel is vriendelijk.