De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 4/5 Hygiëne

73% van de reizigers beveelt dit aan

152 beoordelingen
Uitstekend
 
35
Zeer goed
 
66
Goed
 
32
Minder goed
 
12
Onvoldoende
 
7

5 laatste beoordelingen

25-3-2023

door sandervisser2018 Lelystad, Nederland

3 weken in Arco Iris op begane grond.

Leuk klein appartement, alles prima, behalve de bedden zijn door gelegen, je voelt de spiralen van de matras. Dit is het enigste minpunt. De keukendoeken zelf meenemen, waren er niet. Het appartement werd goed schoongemaakt.

 
10-5-2017

door Patricia R Amsterdam, Nederland

Een prima appartement op n toplocatie

Wij hebben hier in april een week gelogeerd. T Is een simpel appartement maar erg schoon. Of het keukengerei kan ik niets zeggen omdat we niet gegeten hebben in ons appartement. T zijn kleine gebouwtjes van 2 hoog. Als je op de 1e of 2e verdieping zit, heb je een mooi uitzicht over de duinen van Maspalomas. T was lekker rustig en ik heb goed geslapen. Ik weet niet hoe dat in het hoog seizoen is. Wij vonden alles goed te lopen (strand, Yumbo, Heineken café etc).

 
15-1-2017

door rinan2017 Leiden, Nederland

Vakantie

Komen hier al jaren. Het is eenvoudig en rustig. Mis een waterkoker.. Bedden kunnen beter en ook een betere deken voor koudere nachten. Schoonmaak goed. Dichtbij de Cita. Dat een verlopen indruk maakt. Na alle jaren dat we hier komen is er nergens iets veranderd. We komen hier vooral voor het grote strand en duinen.

 
17-5-2016

door Jeroen R Arnhem, Nederland

Leuke accomodatie, wel erg gehoring

Het is een mooie en verzorgde accommodatie die direct aan het strand en de promenade ligt. Dit maakt dat in de herfst/ winter/ en voorjaar de temperatuur rondom de accommodatie wel veel kouder aanvoelt dan dat je een accommodatie midden in Playa del Ingles hebt. De kamers zijn netjes ingericht en hebben een ruim assortiment aan glazen en bestek. De schoonmaak is voortreffelijk, 5 dagen per week wordt alles keurig opgeruimd door vriendelijke schoonmaaksters. Het enige nadeel van dit complex is dat het erg gehorig is en je vaak wordt gestoord hierdoor in de slaap.

 
4-10-2015

door Fenna Z Groningen, Nederland

Helaas

We komen hier al 20 jaar altijd naar tevredenheid. Vooral de rust waarderen we. Helaas is het zo dat café mozart direct gelegen onder het appartement s'avonds van 19.30 tot 24.00 uur de rust verpest met keiharde muziek.