Beoordelingen van klanten over Abora Catarina by Lopesan

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Locatie
  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

79% van de reizigers beveelt dit aan

1941 beoordelingen
Uitstekend
 
892
Zeer goed
 
547
Goed
 
253
Minder goed
 
143
Onvoldoende
 
107

5 laatste beoordelingen

22-4-2024

door Ron W

Hele fijne 8 dagen met mn broertje gehad

Goed mooi en schoon hotel Aardig en lief personeel Perfect eten heelveel keuzes min puntje is het rookbeleid en meer dan gezien vanuit een roker

 
23-12-2023

door gianni a

Animatie team top!! Verder erg tegen gevallen !!!

Animatie team top , hele leuke mensen hierin en zeer betrokken bij onze dochter van 2 binnen enkele uren ! Hele leuke shows en animatie. Slecht onderhouden hotel veel stenen bij het zwembad kapot kan gevaarlijk zijn voor kinderen zwembad roosters kapot is zeer gevaarlijk voor kinderen . Zwembaden zeer slecht onderhouden veel tegels kapot enzovoort . Eten matig ontbijt t Top! Hadden gehoopt op 4 sterren all inclusive maar zeker tegengevallen zeker geen 4 sterren waard!!!

 
8-12-2023

door beagle444 Zwijndrecht, België

Een aanrader, fantastisch hotel

Vriendelijk personeel, heerlijk en afwisselend eten, mooie comfortabele kamer met een zeer groot bed en leuk terras. Wij kregen alle dagen nieuwe handdoeken ook indien dit niet nodig was. Leuke animatie en mooi zwembad. Samengevat: geweldig hotel !

 
17-11-2023

door Manouk1908

Heel fijn hotel met super animatie voor jong en oud

Dit hotel heeft alles voor een heerlijke zonvakantie op Gran Canaria! Voor elke leeftijd zijn er activiteiten, welke uitstekend verzorgd worden door het enthousiaste animatieteam! Extra complimenten voor deze super mensen die er elke dag weer een feestje van maken! Elke avond zijn er professionele dansshows waarbij er verschillende thema's langskomen zoals, Toy Story, Grease en een legends show. Het eten is goed en buiten de buffettijden om, kun je gebruik maken van de eet/drinkgelegenheden bij het zwembad.

 
16-11-2023

door Hans v

Top hotel met geweldig animatieteam

Geweldig hotel met bovenal een gezellig animatieteam. Iedere dag genoten van de vele activiteiten voor alle leeftijden. Ook de shows in de avond zijn erg leuk en goed!!! Ik zou het iedereen aanraden!