Beoordelingen van klanten over Cordial Green Golf

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4/5 Locatie
  • 4/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Kamers
  • 4/5 Service
  • 4/5 Prijs/kwaliteit
  • 4,5/5 Hygiëne

83% van de reizigers beveelt dit aan

2159 beoordelingen
Uitstekend
 
788
Zeer goed
 
871
Goed
 
316
Minder goed
 
111
Onvoldoende
 
73

5 laatste beoordelingen

10-1-2024

door Albert B Nootdorp

Zon en zwembad meer niet nodig

Kleurige bungalows hebben slaapafdeling boven. De trap op met een volle koffer is lastig. Schoonmaak niet iedere dag en matige kwaliteit. Twee zwembaden waarvan een verwarmd (aanrader). Tafeltjes bij poolbar niet tijdig afgeruimd daardoor overlast van duiven. Voldoende keuze bij ontbijt en diner. Variëteit verandert niet veel bij thema's. Toegangsprocedure bij diner kan efficiënter. Tijden van shuttlebus zijn niet goed verdeeld over de dag. In mei aangegeven preferentie is niet gehonoreerd in december, jammer.

 
20-9-2023

door Ashley J

Let op: kakkerklakken, maar verder fijn verblijf

Wij verbleven in een bungalow voor 14 dagen . Het zwembad was heerlijk en de huisjes zagen er leuk uit. Genoeg ruimte met z’n tweeën. Wel hadden we last van kakkerlakken. Er werd regelmatig schoongemaakt (om de dag), maar niet altijd even goed. Er lagen nog wat haren of kruimels op de grond. Wij hebben overigens ALTIJD buiten gegeten, omdat we wisten dat er kakkerlakken op Gran Canaria leven. De kakkerlakken zijn heel groot… Helaas hebben we één kakkerlak op het plankje onder de tv gehad. Later hadden we een vliegende kakkerlak binnen in onze slaapkamer. Ook hebben we een wat kleinere kakkerlak op onze badkamer gehad. Toen ik ‘s nachts een keer water wilde pakken beneden zag ik ook een grote kakkerlak door de kamer lopen. Ze hebben wel een spuitbus en deze werkt perfect. Echter, als je bang bent voor kakkerlakken, net als wij, dan is dit niet aan te raden. We sliepen hierdoor HEEL slecht. Ook door de warmte in de huisjes. Er is geen airco en de ventilator aan het plafond verspreid alleen maar de warme lucht. We durfden de ramen en deuren ‘s nachts niet open te doen ivm kakkerlakken en alsnog hadden we kakkerlakken in onze bungalow. We sliepen met de lampen aan en hebben de hele vakantie onze koffers steeds weer dicht gedaan en niks laten slingeren (tip voor als je hier wel heengaat). Verder is een huurauto echt noodzakelijk, want het ligt niet heel centraal. Je kunt wel wandelen naar het strand, maar dit is zeker 20 minuten lopen. Kortom, het park met zwembad en de huisjes zelf zijn prima. De kakkerlakken hebben het wel onaangenamer gemaakt evenals de hitte en het niet hebben van een airco.

 
21-8-2023

door Robin L

Slechte ervaring Cordial Green Golf

Bij aankomst in het huisje, was het huisje vies. Op de vloer rondom het bed lagen er haren en nagels. Op het bed lagen er oude lakens en haren en het bed was ook kapot. Na het melden bij de receptie kregen we nieuwe lakens mee en de belofte dat het huisje de volgende dag werd schoongemaakt. Er is de volgende dag iemand langs geweest om schoon te maken, maar de haren en nagels lagen er nog steeds. Daarom besloten we het huisje zelf schoon te maken. Het eten is van slechte kwaliteit en zeker niet aan te raden. De shuttle bus die naar Playa del Ingles en Maspalomas gaat, vertrekt op tijdstippen die niet handig zijn. Het personeel in het restaurant is zeer onvriendelijk. Het enige positieve puntje aan ons verblijf hier is het zwembad. Deze wordt elke ochtend netjes schoongemaakt. De mini market was ook handig.

 
25-7-2023

door Marit v

Heerlijke vakantie gehad met dochter van bijna 2

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Fijne service, zo hadden wij op voorhand gevraagd of wij eerder in de kamer konden ivm vroege vlucht, zodat onze dochter bij aankomst direct naar bed kon voor haar middagdutje. Dit was geregeld. Huisjes mooi en goed schoon in een groene omgeving. Ieder huisje is super netjes onderhouden. 2x gedineerd. Dit is prima, gevarieerde keuze. We raden wel een huurauto aan. Je bent dan mobieler en snel bij de boulevard of het strand anfi del mar, heerlijke plek op 15 min rijden.

 
22-7-2023

door Harun1976 Utrecht, Nederland

Mooi park, helaas geen airco

Mooi, schoon park. Hele vriendelijke mensen en veel ruimte bij bv de zwembaden. Ligbedden genoeg. Ligt wel wat afgelegen. Het enige nadeel is het ontbreken van airco in de huisjes. Het was echt niet uit te houden met alleen de plofondventilatoren.