Driekamerappartement

Driekamerappartement met terras of balkon en uitzicht op zee. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met kitchenette. In sommige appartementen zijn trappen aanwezig. Indeling en grootte van zowel appartement als terras variëren. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid van extra bed in de vorm van een slaapbank en eenpersoonsbed. Eén appartement heeft een hoog bed (ladder beschikbaar). Kitchenette met kookplaten, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-grill en basis keukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 50 vierkante meter.
Aantal personen: 2-5 personen.

Gerenoveerd driekamerappartement

Gerenoveerd driekamerappartement met terras of balkon en uitzicht op zee. Twee slaapkamers en een gecombineerde woonkamer met kitchenette. Er zijn trappen in het appartement. Indeling en grootte van zowel appartement als terras variëren. Twee eenpersoonsbedden in elke slaapkamer. Mogelijkheid tot extra bed in de vorm van een slaapbank, eenpersoonsbed en een hoog bed (ladder aanwezig). Kitchenette met kookplaten, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-grill en basis keukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Aantal personen: 2-5 personen.

Gerenoveerd tweekamerappartement

Gerenoveerd tweekamerappartement met terras of balkon, sommige met zeezicht. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer met kitchenette. Indeling en grootte van zowel appartement als terras variëren. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-grill en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. Kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.

Tweekamerappartement

Tweekamerappartement met terras of balkon, sommige met uitzicht op zee. Een slaapkamer en gecombineerde woonkamer/keuken. Indeling en grootte van zowel appartement als terras variëren. Twee eenpersoonsbedden. Mogelijkheid voor extra bed in de vorm van een slaapbank. Kitchenette met kookplaten, koelkast, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, tosti-grill en basiskeukengerei. Wifi inbegrepen. kluisje tegen betaling. TV met internationale zenders. Haardroger. Badkamer met douche en toilet. Schoonmaak 5 keer per week.

Grootte van de kamer: ongeveer 35 vierkante meter.
Aantal personen: 1-3 personen.