Beoordelingen van klanten over Secrets Bahia Real Resort & Spa

De beoordelingen zijn gebaseerd op de bijdragen van individuele reizigers op TripAdvisor (consumentensite voor reizen en hotels). Deze reizigers kunnen met een andere aanbieder of individueel hebben gereisd. Apollo aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud of beoordelingen.


Gemiddelde beoordelingen

  • 4,5/5 Slaapkwaliteit
  • 4/5 Locatie
  • 4,5/5 Kamers
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Prijs/kwaliteit
  • 5/5 Hygiëne

91% van de reizigers beveelt dit aan

3736 beoordelingen
Uitstekend
 
2695
Zeer goed
 
735
Goed
 
185
Minder goed
 
64
Onvoldoende
 
57

5 laatste beoordelingen

20-2-2024

door 904med Maastricht

Heerlijke vakantie

Geweldig hotel ,met zeer behulpzaam personeel.Mooie grote kamers,goede bedden .Helaas was de ligging van de kamer niet ideaal .s ‘morgens heel vroeg hoorde je altijd een vrachtwagen die kwam bevoorraden en werd het glas opgehaald,wat veel lawaai veroorzaakte

 
2-2-2024

door Nomad18953189579

Super goed hotel

Goed hotel, met goede bedden, leuk zwembed met ook hier fijne bedjes, waar geen handoekjes leggen de grote sport is. Ontbijt goed, Er was wat met mijn kleding gebeurd, dit hebben ze echter prima opgelost, kamers schoon. personeel vriendelijk, en Corralejo is echt een heel leuk plaatsje, we zullen vaker naar hier toegaan.

 
30-1-2024

door Annet772024

Fantastisch hotel

Ontzettend vriendelijk personeel, ze deden zoveel dat ik me soms bezwaard voelde. Zelfs als je een parasol wil openen dan komen ze aangerend om te helpen. Het zwembad is prachtig en schoon met een heel mooi restaurant waar je de hele dag drankjes kunt halen. Het eten is buitengewoon goed in alle restaurants. Vers, gevarieerd en je merkt dat er zorg aan besteed is. Kamers zijn heel ruim en rustig en worden meerdere malen per dag schoongemaakt. Het bed ligt heerlijk. Ik ben een slechte slaper maar hier sliep ik heerlijk. In dit hotel ontbreekt het je aan niks.

 
28-1-2024

door DrSpi Amsterdam, Nederland

Genieten in het uitstekende hotel secrets Bahia resort en spa op Fuerteventura.

Een van de beste hotels waar wij verbleven.Pure luxe .Zeer vriendelijk personeel en uitstekend eten bij een van de keuze restaurants van het hotel.Het ontbijt is super.Een enorme keuze.Echt 5 sterren waard.Jammer alleen is dat ook hier nog geen oplossing is van het badlaken probleem bij het zwembad.

 
25-1-2024

door Trip224887 Rotterdam, Nederland

Heerlijk en comfortabel hotel.

Prachtig hotel met fantastisch en uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie en schone kamer met comfortabele bedden. Restaurants moet je reserveren. Corralejo centrum is prima te lopen...maar een taxi is ook prima te doen.