Zumba Fitness Week

Julie Lehmann

Julie is klaar om een glimlach op ieders gezicht te toveren tijdens haar energieke lessen. Doe mee voor een geweldige week vol krachttraining en dans! 


Lesbeschrijvingen

Zumba®Fitness is een les waarbij we bewegingen van lage intensiteit en hoge intensiteit mixen in een op interval gebaseerd dansfeest! Wanneer de latin-muziek het overneemt, kun je niets anders doen dan bewegen!

Strong Nation waar we stoppen met het tellen van reps en beginnen te trainen op de beat. Hier combineren we lichaamsgewicht, spieruithoudingsvermogen, cardio en plyometrische bewegingen op muziek. Burpees en jumping jacks worden gecombineerd met kickboksen en krachttraining - allemaal op de maat van de muziek!

CIRCL Mobility richt zich op flexibiliteit en mobiliteitsoefeningen - hier op de maat van rustigere muziek. Een afslankles om je lichaam te versterken en te stretchen.

Booty & Core  is de les voor wie zich wil richten op het versterken van benen, billen en buikspieren!


Opbouw van de week  

De gastdocent geeft 2-3 lessen per dag, behalve op de dag van aankomst en vertrek. Het programma wordt ter plaatse in elk hotel gepresenteerd


Wie kan deelnemen?

Onze Apollo Sporthotels zijn geschikt voor iedereen die van een actieve levensstijl houdt en als je alleen reist, ben je zeker niet alleen. In een sporthotel is het altijd gemakkelijk om nieuwe fitnessvrienden en gelijkgestemden te vinden. Ga mee met een fitnessreis met een vol programma en je doet mee met wat je wilt. Iedereen kan meedoen aan de verschillende sessies, ongeacht het niveau, en je kunt onderweg je eigen tempo bepalen. Vanaf 15 jaar.


Hoe boek ik en wat kost het?

Alle trainingen met onze gastinstructeurs zijn gratis voor degenen die in het betreffende hotel verblijven tijdens de week van de gastoptredens. Om te boeken klik je op de boekingslink aan de rechterkant en ga je naar de huidige datum van de trainingsweek, waarna je gewoon je reis boekt zoals gewoonlijk. Er is geen voorregistratie nodig om de sessies bij te wonen.

Info over de week

Prijs: Alle trainingen tijdens de week zijn gratis en bij de prijs inbegrepen als je deze week een trainingsreis boekt naar het desbetreffende hotel. 

Vertrek vanuit: Schiphol

Datum & hotel: 

12-19 aug 2024, Sivota Retreat - powered by Playitas

Dit is inbegrepen: 

  • Alle trainingen tijdens de week met gastinstructeur Julie
  • Activiteiten volgens het normale programma van het hotel
  • Topklasse hotel & trainingsfaciliteit 

Boek Sivota Retreat - powered by Playitas


Over de instructeur


 

Julie is al meer dan 12 jaar actief in de fitnessbranche. Ze is gediplomeerd NASM Personal Trainer, Zumba®Fitness, Strong Nation® en CIRCL Mobility instructeur. Ze krijgt energie van het lesgeven en haar wens is dat elke deelnemer de les verlaat met een glimlach en een voldaan gevoel.


Om hotellet


 

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas is een onlangs gerenoveerd en uniek hotel in Sivota op het Griekse vasteland. Het hotel is geschikt voor diegenen die ontspanning in een schilderachtige en ongerepte omgeving willen combineren met een breed scala aan sporten en trainingen. Fietsen of hardlopen in de bergen, padel of tennis spelen, of een bezoek brengen aan de sportschool, die is uitgerust naar Olympische normen. Als u niet aan land wilt blijven, kunt u kajakken, naar het strand van Bella Vraka waden of eilanden en grotten ontdekken vanaf uw stand-up paddleboard of een boot. Daarnaast heb je dagelijks toegang tot de diverse groepstrainingen en yoga van het hotel.

Lees meer over Sivota Retreat - powered by Playitas